Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Life

2020-04-08

Veckans moodboard

 

Eftersom vi fortfarande tillbringar så mycket tid hemma genererar det i mycket skärmtid, så därför tänkte jag ta er igenom önskelistor, drömhem, vad jag sparat på Instagram och vad jag planerar att köpa härnäst. Först ut är inredning. Två köp som stått på inköpslistan i över ett år nu är soffbord och matbordsstolar och jag tror jag äntligen hittat det sistnämnda.

 

Jag har alltid älskat Hans Wegners klassiska “Y-stol” men tyckt att prislappen är lite väl saftig så när jag trillade över den här stolen på Monikh Dales Instagram blev jag förälskad! Det finns ju tusentals kopior på den här klassikern men just den här kombinationen med valnöts finish skulle passa perfekt här hemma. En annan möbel sparad i mitt album på Instagram är Elsa Hosks soffa, tror jag sparat ner varenda bild hon lagd ut från sitt hem!

 

När det kommer till mitt andra inköp, soffbord, så står jag och trampar. Jag vet inte exakt vad det är jag söker, och eftersom det gärna ska hålla över tid och kännas klassiskt vill jag inte slå till på något som inte känns 100%. Ena stunden är jag säker på att jag vill ha en glasskiva och andra stunden vill jag ha ett klumpigt marmorbord.. Jag spenderar mycket tid på Art n Decos hemsida, där det ofta kommer in unika soffbord. Och Bukowskis så klart! Har ni tips på någon annan guldgruva för soffbord får ni gärna slänga iväg en kommentar!

 

 

Back to school! Jag behöver aktivera hjärnkontoret och har precis signat upp mig för Yales populära kurs “The Science of Well-Being”. Några av de bästa universiteten i världen, som Yale, Harvard och Columbia, erbjuder nu över 50 olika kurser som går att ta helt gratis, eller så kan man betala en liten slant och få ut ett certifikat. Läs mer här!

 

SIGNA UPP FÖR KURSEN PÅ YALE HÄR

 

Efter fyra veckor hemma i myskläder har jag bestämt mig för att slå till på en badrock. Perfekt när sommaren är på ingång och man ska bada i skärgården! Oas Company och Tekla Fabrics har massa snygga alternativ!

Summer dresses on my wishlist 

Klänning från Cecilie Bahnsen / Klänning från Rotate 

 

Så klart har jag även börjat snegla mot sommargarderoben. Jag vill uppdatera med romantiska och festliga klänningar som går lika bra att bära på svenska landsbygden som på Franska rivieran. Här ovan är två favoriter som står på önskelistan!

 

HOUSE TOUR

 

 

Jag har börjat hänga på Youtube!!! Det finns bara en anledning till det och det är tidningen Architectural Gigest konto. Jag må vara sist på bollen men senaste veckan har jag nog bränt av alla house tours som finns på kanalen. Architectural Digest ger exklusiv tillgång till världens vackraste hem och alla fascinerande människorna som bor i dem. Vem är inte nyfiken på att kika in hemma hos Kim Cattrall??? Eller en tur genom Tommy Hilfigers påkostade penthouse mitt på Manhattan?

 

 

Reactions

 • Why should I use postpartum Belly Belt?
  Belly belt is designed to prevent postpartum abdominal muscle relaxation and visceral ptosis.
  To promote uterine contractions and postpartum pelvic recovery correction.
  To help puerpera regain their beautiful curves.
  How to Maximize Results postpartum Belt
  To maximize results start wearing this belt immediately after delivery and wear the band as much as possible during the day and night. As soon as you put on the belly band you will feel its slimming support and look instantly slimmer. Continue binding by wearing the belly band until you are back to your pre-baby self or no longer need additional abdominal support postpartum Belt.

  Reply
 • Nakkesmerter er en av de vanligste problemene i dag. Å jobbe lange timer på datamaskinen, feil trening i nakken eller sove i feil stilling er årsaker til massasjepistol for å forårsake nakkesmerter.
  Takk til min gode venn som introduserte meg denne fantastiske massasjepistolen. Etter å ha brukt den, føler jeg meg mye bedre på nakken og andre kroppsdeler.
  Jeg bruker denne massasjepistolen til mamma, kjæresten, og de er forelsket i den.
  Sammenlignet med håndholdt massasje er dette en vinner. De har en skjerm for meg for å justere hastighet og batteriindikatoren er et pluss fra denne. Batteriet er langvarig og det er raskt å lade det opp. Pistolen er lett å håndtere på grunn av gripehåndtaket. Det kommer også med mange forskjellige tips, slik at du har mange alternativer for å velge det beste du liker.
  Dette er et fantastisk produkt! Elsker massasjepistol!

  Reply
 • Älskar dina sånna här inlägg. Snälla fortsätt och oftare!!! 🙂

  Reply