Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Life

2018-12-01

Nadia Kandil: “Jag kan åka till Berlin och festa i 48 timmar”.

Nadia Kandil är frilansstylisten som älskar att festa, hoppar på första bästa plan till London för att ragga – och som är en jävel på att bjuda på sig själv.

 

 

 

HEJ NADIA, BERÄTTA LITE OM DIG SJÄLV
Jag är ett ”typiskt” stökigt förortsbarn från Biskopsgården i Göteborg – men nu har jag precis fyllt 30 år och låtsas som att jag vet vad jag håller på med. Hoppas innerligt att jag kan fortsätta försörja mig på att lalla runt (jobba som stylist), drömma om fred på jorden trots att jag är som dem flesta andra priviligierade och dessvärre inte gör något aktivt för att uppnå vapenstillestånd och sämja.

 

HUR BRUKAR DIN FREDAGSEFTERMIDDAG SE UT?
Jag är så obalanserad. Antingen går jag hem efter jobbet och stupar rätt i säng. Har jag haft en jobbig vecka på kontoret så brukar det sluta så. Eller så möter jag upp ett gäng vänner på en after work som mynnar ut till en middag som sedan slutar med att vi står på krogen och skriksjunger oss hesa. Slutligen ramlar jag förhoppningsvis in hemma vid femsnåret med en stadig MAX-påsen i handen.

 

OM DU VILL GÅ UT OCH RAGGA, VART GÅR DU DÅ?
Då hoppar jag på första flyget till London. Tycker Stockholm är en så fruktansvärt tråkig raggningsstad. Vill gärna bli uppvaktad och få uppmärksamhet, liksom på gränsen till att feministen i mig börjar protestera. Men det ska vara sexigt och roligt – och London levererar alltid!

 

VART I STOCKHOLM ÄTER DU HELST EN STÖKIG MIDDAG MED DINA VÄNNER?
Yellow eller Yuc! Båda ställena har svinbra mat och grym musik, nästan uteslutande hiphop och RnB. Stämningen är alltid lite sexig liksom, och det mynnar oftast ut i ett enda stort party.

 

 

BÄSTA STÄLLET FÖR ATT SPANA PÅ SNYGGA MÄN?
London, haha! Nej jag skojar, men jag skulle nog säga Yellow, Yuc, Yuc LatAsian, Boqueria, Vassa Eggen och faktiskt Riche ibland.

 

VART DRICKER MAN DET BÄSTA KAFFET I STOCKHOLM?
Kaffet är oförskämt bra överallt i Stockholm, men det blir en hel del besök på Mellqvist på Rörstrandsgatan och Banérbageriet som ligger vägg i vägg med mitt kontor.

 

VILKEN DRINK BESTÄLLER DU ALLTID I BAREN?
Vodka lime eller GT.

BÄSTA VINTAGESHOPPINGEN I STOCKHOLM?
Jag vet faktiskt inte! Men har sett att folk hänger mycket på Humana i Skanstull eller vid Mariatorget. Jag shoppar så sällan, blir lite mättad på allt i mitt jobb – men när det väl sker blir det oftast online. Ebay, Vestiaire Collective och Tradera gör mig aldrig besviken.

 

BESKRIV DIN SÖNDAGSLOOK
Träningsoverall eller fleecemorgonrock och till det alltid sneakers från Adidas.

 

SÄMSTA RAGGNINGSREPLIKEN DU RÅKAT UT FÖR?
Jag blir sällan uppraggad, haha. Men får ofta höra att jag ska le, vet inte om det är ett försök till raggning. I sådant fall är det nog det sämsta.

NÄMN NÅGOT DU ALLTID GÖR UNDER HELGEN?
Planerar aldrig upp min tid under helgen. För mig är det superviktigt att känna att jag är helt ledig och kan göra precis det jag vill. Däremot blir det oftast en hel del fest och bruncher med mina vänner.

OM DU SKA BOKA EN HELGWEEKEND (SOM INTE GÅR TILL LONDON), VART BÄR DET AV?
Förmodligen till Paris för att hälsa på en av mina bästa vänner som bor där. Det är en vacker stad, enkel att ta sig runt i och man får dricka vin till lunch varje dag, och helt ärligt behövs det något mer? Berlin är också en återkommande favorit, men mest för grym fest – åker jag dit blir oftast för 48 timmars intensivt festande, haha.

 

VART HITTAR VI DIG EN LÖRDAGSNATT? 
Moon, Umgänget, Spy Bar eller ensam hemma sovandes.

VAD ÄTER DU ALLTID TILL FRUKOST?
Kaffe, havregrynsgröt och ägg.

 

PÅ MENYN FINNS: RÅBIFF, FISK- OCH SKALDJURSGRYTA OCH EN VEGETARISK RÄTT. VAD BESTÄLLER DU?
Alltid råbiff! Men det går också att förföra mig med alla typer av kycklingrätter.

 

 

Vem: Nadia Kandi
Ålder: Nyss fyllda 30 år
Gör: Stylist
Familj: Ja, tack och lov. De fångar mig varje gång jag faller.
Bor: Sumpan
Instagram: @nadiakandil

RELATED
Reactions