Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2020-02-18

Hur du får friskt och skinande hår – oavsett budget!

 

Blankt och lent hår har aldrig riktigt varit min verklighet, snarare frissigt och tovigt. Jag älskar så klart mina lockar, och är glad att genetiken förde dem vidare till mig. Däremot har jag inte tagit till vara på dem så bra som jag önskar. Förutsättningarna finns, men generell lathet gör att jag efter duschen alltid gör samma rutin med mitt hår.

 

Dessutom har jag börjat oroa mig över hårets allmänna hälsa. Förutom att jag vid 25 års ålder började upptäcka mina första grå hårstrån (hej igen genetiken!), så tycker jag att mitt hår blir mer och mer torrt och slitet. Det blänger nästan argt på mig när jag tittar mig i spegeln på morgonen – därför har jag nu bestämt mig för att ge mitt hår mer kärlek och vårda det bättre. Min hy har ju en flerstegs-rutin så varför skulle inte mitt hår ha det?

 

Jag är glad att mitt arbete ledde mig till en frisörstol förra veckan, och en djupanalys av både min hårbotten och mina stråns mående. En behandling med produkter som svors vid skulle eliminera mitt frissiga hår och och samtidigt låta mig behålla mina naturliga vågor. Detta är symbolen på ”för bra för att vara sant”, eller hur?

 

            Produkterna som gör underverk för mitt hår

 

Men faktum är att jag var positivt överraskad när jag lämnade salongen med mer elegant hår och skinande hår, och helt övertygad om att Continus produkter gjorde underverk för mitt hår. Vi gjorde en skräddarsydd behandling utifrån mina individuella behov – och när jag tänker efter så använder man inte samma färgblandning för alla hår så varför skulle man använda samma behandling och produkter för alla?

 

Den nya lärdomen är att jag så klart ska använda återfuktande tvätt, primer, olja och nattmask till mitt hår – som hårvårdsrutin. Det bästa var att produkterna från Continu inte bråkar med mina nyligen färgade slingor – utan snarare framställer färgen från sin bästa sida! Ett sista tips jag fick är att klappa ut resterande balsam från händerna på huvudet och låta det verka en kort stund. På så sätt får stråna glans och blir silkeslent utan professionell hjälp.

 

RELATED
Reactions

 • location voiture aeroport fes
  rent a car fez morocco

  location de voiture aéroport Fès
  Fès Aéroport de Fès-Saïs
  location voiture aeroport fes
  rent a car fez morocco

  Reply
 • bra blogg, det är mycket intressant att läsa

  Reply
 • shop best Flat Feet insoles,buy more and save more.

  Reply
 • Beauty is the jewel of women. Here you get every item of your beauty. buy it today

  Reply
 • Sluitband Na Bevalling Je bericht is erg goed, ik kijk vaak naar je bericht, ik hoop dat je meer kunt updaten.

  Reply
 • massagepistol Jag har velat ha en massagepistol så här efter att ha sett originalet där ute på marknaden. 300 $ var dock långt över min budget, så att hitta detta var så mycket! Rakt ut ur lådan var det lätt att ta reda på hur man fäst huvuden och sätta på pistolen. Jag har inte fått en chans att använda alla olika huvuden ännu, men bara att testa kulhuvudet på ryggen var himmelsk massagepistol.

  Batteriet ur lådan var 80%, och efter att ha spelat med det i goda 10-15 minuter, hade det sjunkit till 75%, så jag kan inte föreställa mig att det obekvämt slutade på batteriet under en session.

  Det enda jag önskade ingick är instruktioner som beskriver den bästa användningen för alla olika huvuden, men jag är säker på att en enkel Google-sökning kommer att ge resultat. Sammantaget är jag så nöjd med den här produkten massagepistol!

  Uppdatering:
  Bra för idrottare. Jag ville verkligen och visste att jag behövde en för jag arbetar hårt. Slutligen hittade jag den här med bra specifikationer till ett bra pris. Jag återhämtar mig snabbare när jag använder den. När jag känner mig öm, använder jag 10-15 minuter av att använda massagepistolen och ömheten är borta.
  Denna massagepistol ger en riktigt bra djup vävnadsmassage under en kort period. Motorn är tyst och får inte handtaget att vibrera så mycket men det är fortfarande kraftfullt.
  Den har en användarvänlig LCD-pekskärm som visar hastighet och batteritid. Den går upp till 22 hastigheter och har 6 olika huvudfästen som är bra för olika muskelgrupper massagepistol.
  Jag gillar bärväskan som håller sladden, massagepistolen och huvudfästena organiserade. Dessutom är det trådlöst och laddningsbart med mycket batteritid.

  Efter tre korta veckor med denna massager måste han bara använda den en handfull gånger. Har gått 3 dagar kommer det inte att hålla en laddning, vrid led-skärm eller indikatorlampa i botten. Jag har utfärdat en retur och ersättare, förhoppningsvis CSR och Amazon skickar ersättning och tar returen utan komplikationer. Jag gillade produkten verkligen under de långa dagarna och behövde avkoppling. massagepistol Skriver en mycket detaljerad recension beroende på resultatet jag får.

  Reply
 • Ditt hår var verkligen frissigt på före bilden 😂😂😂😂

  Reply