Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Beauty

2019-06-14

Skönhetsföretaget Foreo lanserar nya Luna 3 – vi har testat den!

Svenska skönhetsföretaget FOREO har lanserat ännu en produkt i sin serie av ansiktsrengöringsborstar och det är nya LUNA 3. De tidigare produkterna har förändrat hudvårdsrutinen för oss alla på Her Hour och vi är därför glada över att få chansen att prova det senaste tillskottet i LUNA-familjen.

 

Så vad är då LUNA 3?

LUNA 3 är den första hudvårdsprodukten hittills som kombinerar en mjuk och hygienisk rengöring med hjälp av uppstramande T-Sonic-pulseringar. Den främsta skillnaden från resterande LUNA-familjen är att LUNA 3 kopplas till FOREOs egen app där du sedan styr pulseringen och väljer nivå helt själv– och som en uppdatering av LUNA 2 finns det nu 16 intensitetsnivåer istället för 12.

 

I appen finns också en meny för att välja massagerutiner och ytterligare anpassa rutinen för just din hy. Jag har själv märkt att genom att använda den här typen av rengöringsverktyg får jag bort mer smuts och lyckas med en djupare rengöring än tidigare då jag endast använt händerna. LUNA 3 tar bort 99,5% av de orenheter och talgöverskott vi har i ansiktet och gör också att huden upptar efterföljande produkter bättre. Den tar även bort döda hudceller och porer, motverkar fina linjer och konturer. De större stråna gör dessutom att rengöringen blir lättare och mjukare över hyn. Efter att jag adderat LUNA 3 till min morgon- och kvällsrutin har jag märkt stor skillnad på både svullnad under ögon och lyster i ansiktet.

I samband med LUNA 3 lanserar FOREO också ett serum som är utvecklat speciellt för att användas med LUNA-enheterna. Det är ett trippelserum som innehåller antioxidanter från squalane och fukt från hyaluronsyra. Serumet stramar upp hyn, förnyar och lämnar en stor dos lyster efter sig. Numera avslutar jag alltid min hudvårdsrutin med uppstramande massage ihop med serumet. Jag älskar att köra rutinen ”Eyes on the Prize” på kvällen då jag upplever att jag inte längre vaknar med samma svullnad under ögonen. På morgonen startar jag med ”Contour Crazy” och höjer intensitetsnivån till max för att vakna till ordentligt! Det är en fyra minuters massage för att skulptera kind- och käkben – jag kan varmt rekommendera den!

 

LUNA 3 kommer i tre olika utförande för att matcha just din hudtyp. Rosa (normal hy), lila (känslig hy) och blå (kombinerad hy).

Reactions