Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2019-06-20

Såhär kombinerar du 1 plagg i 3 looks

 

Det är väldigt enkelt att fastna i gamla mönster när det kommer till att komponera ihop outfits. Men det fina i kläder är den oändliga möjligheten att mixa och matcha plagg -därför har jag kombinerat tre looks med en och samma kjol som grund.

1 plagg 3 looks

BOHEMISK

För att få till den kompletta boho-looken krävs ett par runda solglasögon i storleken större, en virkad väska och en böljande blus i blommönster. En perfekt look att sporta bland vinrankor i Italien eller en solig sommarhelg på landet.

 

Kjol, & Others Stories. Blus, & Other Stories. Solglasögon, Chloé.  Väska, & Other Stories. Hatt, H&M.1 plagg 3 looks

TRENDIG

För dig som gillar att bära de hetaste trenderna just nu är en skjorta i batik, funktionssandalen och en miniväska i leopard helt rätt i tiden. Denna look är ett strålande alternativ att ha i city i sommar då den känns dressad samtidigt som den är bekväm.

 

Kjol, & Other Stories. Skjorta, & Other Stories. Solglasögon, Loewe. Sandaler, Prada. Väska, ATP Atelier.1 plagg 3 looks

KLASSISK

För den klassiska looken är det neutrala kulörer och silhuetter som gäller -men addera gärna en subtil trendaccessoar för det lilla extra. Den klassiska looken är en riktig kameleont som kan bäras på jobbet såväl som till fest.

 

Kjol, & Other Stories. Topp, Arket. Solglasgögon, Chimi. Klackar, Stuart Weitzman. Väska, & Other Stories.

Reactions