Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Accessories

2019-08-15

Kedjehalsbandet är hetare än någonsin – så här bär du trenden

Nootka, Josefine HJ, Urban Outfitters, Joanna Fingal & Blue Billie.

 

Under det senaste året har kedjesmyckena sakta men säkert smugit sig in i modet igen och har febrilt synts på de trendigaste IT-tjejerna och mest hypeade catwalks runt hela världen. Personligen kommer jag att bära den maffigare kedjan á la MTV-cribs denna höst -men har du en mer minimalistisk stil finns det som tur även mer subtila kedjor att välja bland.

Acne Studios lovordade AW19-visning är en stor inspirationskälla till hur du på bästa sätt bär upp trenden. Antingen adderar du kedjan som ett statementsmycke i en annars neutral look -där allt strålkastarljus riktas på smycket. Eller så får halsbandet smälta in som en naturlig del av en spexig outfit!

RELATED
Reactions