Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Shoes

2019-09-17

Så stylar du de höga stövlarna i höst

Den höga stövletten är höstens stora skotrend -och ingen är gladare än jag! Denna sko går nämligen att styla i all oändlighet och lyfter en look på sekunder.

Så stylar du höstens höga stövlar

 

MINIKJOLEN

Kort-kort blir lätt kyligt under vinterhalvåret men med ett par höga stövlar och en kappa i storleken större struttar du fram i minikjol även under den kallaste höstdagen.

 

Så stylar du höstens höga stövlar

MIDIKLÄNNINGEN

När du matchar midiklänningen med stövletter är det snyggt att leka med kontraster -både med färg, form och mönster. Ett svartvitt rutmönster styleas med fördel ihop med klarröda skor!

Så stylar du höstens höga stövlar

KNÄLÅNGA KJOLEN

En knälång läderkjol i kombo med boots kan det inte gå fel -med nästan noll ansträngning blir du helt plötsligt stiligast i rummet!

Så stylar du höstens höga stövlar

 

SKJORTKLÄNNINGEN

Skjortklänningar är räddaren i nöden under dagar då man vill klä sig avslappnat. Men för att ändå se dressad ut parar du ihop plagget med höga cowboy boots och accessoarer som gnistrar ikapp med solen!

 

Så stylar du höstens höga stövlar

 

BYXAN

En gammal regel många fått för sig är lag är att man endast kan para ihop stövletter med tighta jeans. Men denna säsong går det faktiskt lika bra (om inte bättre!) att bära bootsen med baggy jeans som slarvigt stoppas in i skon.

Reactions