Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2020-02-17

20 nyheter i butik du inte får missa den här veckan

Måndag, ny vecka och så mycket fina vårnyheter i butik! Läder är ju en stor trend den här säsongen så jag har samlat ihop ett par riktigt grymma läderplagg att möta våren i. Klackar och kängor, en oversize kostym och iögonfallande accessoarer tog sig också in på listan den här veckan – fortsätt scrolla för att hitta dina nya favoriter!

 

Foto: Vera van Erp & Tine Andrea 

RELATED
Reactions

  • shop best Flat Feet innersulor välj odofeet.

    Reply
  • Jeg har prøvd mange postpartum belter før, men aldri hadde jeg funnet en som dekket hele lengden av overkroppen min. Spesielt min nedre mage mitt “problem” område. Det føltes alltid som om andre kroppsformer presset det området ned. Veldig lite flatterende.
    Den enkle å ta på med tydelig instruksjon og komforten ved å ha den på i timevis er definitivt verdt de 5 stjernene. Men det største plusset er ryggstøtten jeg får for nedre og midtre rygg… som er verdt en ekstra stjerne hvis jeg kunne gi den en.

    Reply