Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2020-03-06

Trenderna från catwalken som du kan bära redan nu

 

 

Modemånaden är över och det är tid att summera de hetaste trenderna från visningarna som varit. Kollektionerna för höst och vinter 2020 innehåller en mängd spännande nya trender – från fantasiklänningar i starka färger till power kostymer i läder. Är du sugen på ett försprång för höstens trender kommer här fyra stycken du kan bära redan nu!

 

 

RÖDA KULÖRER 

Bilder via Vogue Runway

 

Få färger är så djärva och kompromisslösa som rött! Under modeveckorna sågs klara röda kulörer på var och varannan visning, bland annat hos hypade Bottega Venteta, Roksanda och A.w.a.k.e. I höst är det färgen röd som kommer följa med oss och vill du vara ett steg före så har butikerna redan välkomnat rött med öppna armar!

 

 

CUT OUTS

En av mina favorittrender till våren? Cut outs! Trenden smygstartade redan förra säsongen och om vi ska tro höstvisningarna är cut outs här för att stanna. Jag kommer styla tröjor med cut out ihop med denim och läderbyxor både för dagtid och kvällstid, det här är alltså en trend jag tycker funkar lika bra till vardags som till lördagskalaset!

STORA KRAGAR

Om det är en detalj som du ska låta stå i fokus i vår så är det kragen! Det bästa med den här trenden är att den är lättillgänglig och går att styla i oändligheten. Jag har aldrig känt mig bekväm i skjortor, däremot går jag nästan aldrig utanför dörren med en kavaj. Och den här säsongen är en iögonfallande krage på blusen allt jag vill bära! Kedjor som Arket, Zara och Gina Tricot har så mycket bra online just nu och annars har danska Ganni många varianter av den populära blusen!

 

 

FRANSAR

Fransar gör en come back och vi låter stora modehus som Bottega Veneta och Prada visa vägen för hur du bäst bär fransarna. Du kanske har en bortglömd kjol eller jacka med fransar längst in i garderoben – nu är det hög tid att gräva fram den! Utsmyckande fransar på klänningar och kjolar har definitivt blivit en av de stora trenderna för hösten 2020 och oavsett om man vill bära fransar som en diskret detalj eller låta dem stå i fokus för en hel look så lovar jag att vi kommer se mycket av den här trenden under året!

Reactions