Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2020-03-18

Om du tycker om blazers får du inte missa de här!

 

 

Blazers i alla olika färger, modeller och storlekar är troligtvis det plagg jag använder mest till vardags. Jag har en full garderob tillägnad bara kavajer, allt från klassiska modeller och jordnära färger till mönstrade och färgstarka. Jag litar till 100% på mina kavajer, oavsett tillfälle. De går att matcha med allt och är det bästa plagget att använda för att klä upp, eller ner en look.

 

Men en blazer som råkar vara en av vårens topptrender är den färgstarka! Ljusa pasteller av kavajer fyller både butikerna och mitt Instagram-flöde. Från lavendel och mint till fuchsia och citrongult. Att addera en färgglad blazer är förmodligen det enklaste sättet att få in nytt liv i garderoben! Jag har listat mina åtta favoriter i butik just nu!

Är färgstarkt ingenting för dig? Då har jag här nedan samlat ihop neutrala och jordnära blazers – och inspiration till hur det bäst stylar dem. Den croppade, korta kavajen står i blickfånget den här säsongen och allt fler märken visar upp sin tolkning av den populära modellen. Att bära kavajer som ytterplagg under våren funkar också utmärkt, gärna i en storlek större. Inspireras av Hanna MW och bär en denimjacka under för en snygg lager-på-lager look.

 

 

Foton: Hanna MW, Emili Sindlev, Blanca Miró, Matilda Djerf,
Jeanette Madsen, Camille Charriere, Tine Andrea & Chloe Monchamp 

Reactions

 • so great.

  Reply
 • nl

  Reply
 • se

  Reply
 • Kliniska fynd Många mödrar hoppas kunna använda bältet för att uppnå målet om viktminskning, så snart som möjligt för att återställa prenatal omkrets.

  Egentligen när man använder fasciculus Buikband Na Bevalling, för att lumbarbuken, droppe köttet uppåt dra för att binda igen, så att hela kroppskurvan ser ganska smal ut, men om det bara är att tänka på att små buken slipsar, kan uppnå effekten som minskar vikten, som kan vara fel !

  Till exempel: en ballong som sträcker sig och förstoras förlorar sin elasticitet, och det gör också återhämtningen av buken. Buken har många rektusbuk, om rektus är BER, i förhållande till buken kommer att vara tätt, platt och att återställa rektusbuken flexibilitet, bara genom motion. Det är inte lätt för postpartum mödrar att vara tunna och små. Det tar ett tag för bäckenorgan, ligament och fascia att återvända till sina ursprungliga positioner och elastiska spänning. Kan bränna fett av rörelse, aggrandizement muskel, add bröstmjölk till foder, balanserad kost, lägga älskling varje dag för dig absorberar fett, återställa ländryggen kroppen ska kunna vänta med att uppnå målet att minska vikten, fortfarande be mamma att upprätthålla tålamod Buikband Na Bevalling.

  Reply
 • de

  Reply
 • Titta in i blogget för att få några tips om hur du kan förbättra din självförtroende.

  https://www.devote.se/Dagensdamer/5-saett-du-kan-oeverkomma-laag-sjaelvfoertroende-31343564

  xoxo Dagens Damer

  Reply