Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2020-03-18

Om du tycker om blazers får du inte missa de här!

 

 

Blazers i alla olika färger, modeller och storlekar är troligtvis det plagg jag använder mest till vardags. Jag har en full garderob tillägnad bara kavajer, allt från klassiska modeller och jordnära färger till mönstrade och färgstarka. Jag litar till 100% på mina kavajer, oavsett tillfälle. De går att matcha med allt och är det bästa plagget att använda för att klä upp, eller ner en look.

 

Men en blazer som råkar vara en av vårens topptrender är den färgstarka! Ljusa pasteller av kavajer fyller både butikerna och mitt Instagram-flöde. Från lavendel och mint till fuchsia och citrongult. Att addera en färgglad blazer är förmodligen det enklaste sättet att få in nytt liv i garderoben! Jag har listat mina åtta favoriter i butik just nu!

Är färgstarkt ingenting för dig? Då har jag här nedan samlat ihop neutrala och jordnära blazers – och inspiration till hur det bäst stylar dem. Den croppade, korta kavajen står i blickfånget den här säsongen och allt fler märken visar upp sin tolkning av den populära modellen. Att bära kavajer som ytterplagg under våren funkar också utmärkt, gärna i en storlek större. Inspireras av Hanna MW och bär en denimjacka under för en snygg lager-på-lager look.

 

 

Foton: Hanna MW, Emili Sindlev, Blanca Miró, Matilda Djerf,
Jeanette Madsen, Camille Charriere, Tine Andrea & Chloe Monchamp 

Reactions