Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Dresses

2020-04-14

Här är 16 klänningar som livar upp garderoben i vår

Blommönster, starka färger och volym är bara några av trenderna som är högaktuella den här säsongen – och tack vare märken som Rotate, Cecilie Bahnsen och Rixo är det klänningen som fortsätter vara vårt favoritplagg! Den rådande mönstertrenden gör också att leopard och andra djurprint inte kommer att gå någonstans. Butikerna är  fyllda med vårens viktigaste klänningar och du behöver inte vänta på vädret för att använda dem. Här kommer 16 grymma vårklänningar att bära redan nu och matcha med knähöga stövlar eller ett par grövre strumpbyxor!

 

Foto: Faithfull the brand & Rotate

Reactions

 • Varför ska jag använda magbälte efter förlossningen?
  Magbälte är utformat för att förhindra avslappning av magmuskel efter förlossningen och visceral ptos.
  För att främja livmodersammandragningar och korrigering av bäckenåterhämtning efter förlossningen.
  För att hjälpa puerpera att återfå sina vackra kurvor.
  Hur man maximerar resultat postpartum bälte
  För att maximera resultatet, börja bära detta bälte direkt efter förlossningen och bär bandet så mycket som möjligt under dagen och natten. Så fort du sätter på magbandet kommer du att känna dess bantningsstöd och se omedelbart smalare ut. Fortsätt binda genom att bära magbandet tills du är tillbaka till ditt pre-baby-jag eller inte längre behöver extra bukstöd efter förlossningen.

  Reply
 • Waarom zou ik postpartum Belly Belt gebruiken?
  De buikriem is ontworpen om ontspanning van de buikspier na de bevalling en viscerale ptosis te voorkomen.
  Om baarmoedercontracties en postpartum bekkenherstelcorrectie te bevorderen.
  Om kraamvrouwen te helpen hun mooie rondingen terug te krijgen.
  Hoe de resultaten na de bevalling te maximaliseren?
  Voor een maximaal resultaat draag je deze riem direct na de bevalling en draag je de band zoveel mogelijk overdag en ‘s nachts. Zodra u de buikband omdoet, voelt u de ondersteuning bij het afslanken en ziet u er direct slanker uit. Ga door met binden door de buikband te dragen totdat u weer uw pre-baby-zelf bent of geen extra buiksteun meer nodig hebt na de bevalling.

  Reply
 • Pourquoi devrais-je utiliser la ceinture ventrale post-partum ?
  La ceinture abdominale est conçue pour empêcher la relaxation des muscles abdominaux post-partum et la ptose viscérale.
  Pour favoriser les contractions utérines et la correction de la récupération pelvienne post-partum.
  Pour aider puerpera à retrouver ses belles courbes.
  Comment maximiser les résultats de la ceinture post-partum
  Pour maximiser les résultats, commencez à porter cette ceinture immédiatement après l’accouchement et portez-la autant que possible de jour comme de nuit. Dès que vous mettez le bandeau, vous sentirez son soutien amincissant et vous aurez l’air instantanément plus mince. Continuez à vous attacher en portant la bande ventrale jusqu’à ce que vous soyez de retour à vous-même avant bébé ou que vous n’ayez plus besoin d’une ceinture post-partum de soutien abdominal supplémentaire.

  Reply
 • Warum sollte ich einen postpartalen Bauchgurt verwenden?
  Der Bauchgurt wurde entwickelt, um eine postpartale Entspannung der Bauchmuskulatur und eine viszerale Ptosis zu verhindern.
  Zur Förderung von Uteruskontraktionen und zur postpartalen Korrektur der Beckenerholung.
  Um Frauen im Wochenbett dabei zu helfen, ihre schönen Kurven wiederzuerlangen.
  So maximieren Sie die Ergebnisse nach der Geburt Gürtel
  Um die Ergebnisse zu maximieren, beginnen Sie sofort nach der Geburt mit dem Tragen dieses Gürtels und tragen Sie das Band so oft wie möglich tagsüber und nachts. Sobald Sie das Bauchband anlegen, spüren Sie seine Schlankheitsunterstützung und sehen sofort schlanker aus. Binden Sie weiter, indem Sie das Bauchband tragen, bis Sie wieder Ihr Selbst vor der Geburt sind oder keine zusätzliche Bauchstütze mehr nach der Geburt benötigen.

  Reply
 • so great.

  Reply