Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Swimwear

2020-05-05

På jakt efter en ny bikini? Här är några du borde se!

 

Foto: Pinterest 

 

Det kan vara en djungel att navigera sig bland badkläder till sommarsäsongen – men med några enkla knep kan vägen till den perfekta bikinin bli något enklare! Det bästa med badmodet i dagsläget är att det finns en uppsjö av modeller, mönster och färger att välja mellan, vilket gör att vi alla kan svassa runt på stranden i något som passar den egna stilen och får oss att känna oss bekväma!

 

Foto: Ella Karberg & Camille Charriere 

 

En populär modell både förra säsongen och kommande är den högmidjade bikinin. Den är perfekt för dig som vill ge fokus åt höft och midja då den har en hög skärning vid benen och slutar strax ovanför naveln. När det kommer till accessoarer säger jag retro bågar, en stor solhatt och flip-flops, jag tycker också det blir roligare med lite smycken till!

 

För dig som vill framhäva bysten är den raka, bandeau-modellen ett bra alternativ då den skapar en illusion av fylligare byst. Eller vill du framhäva timglasfiguren? Då är halterneck-bikinin i matchande färg den rätta modellen för dig!

Foto: Scampi 

 

BADDRÄKTEN 

 

Baddräktens populäritet har ökat i raketfart senaste säsongerna och utbudet i butikerna erbjuder något för alla smaker. Baddräkten är ett perfekt alternativ om det är midjan du vill rikta allt strålkastarljus till. För en ytterligare dimension väljer du en baddräkt med skärning eller bälte i midjan.

Scampi / Faithfull the Brand / Lisa Marie Fernandez / Rixo

RELATED
Reactions