Search among our articles

Words by Petra Tungården

Trend

2021-03-16

Endless summer – Sneak peek Adoore SS21

petra-tungarden-adoore

I år kanske mer än någonsin är längtan efter Medelhavet, stekheta stränder och solens värmande strålar större än någonsin. Jag hade kunnat ge allt för att få ett endaste dygn i valfri liten by i Italien. Köpa färsk frukt från en trevlig dam på hörnet som man inte kan kommunicera med men som ger en ett leende som värmer hela själen. Att strosa vidare till beach cluben som spelar gamla disco låtar på högsta volym och placera stussen på en färgglad solstol. Vinka in en iskall Aperol Spritz att sippa på medan man läser den senaste skvallerblaskan man köpt med sig från Arlanda. Pressa i solen tills värmen blir olidlig och vandra ned i det turkosa havet som är så salt att det svider i ögonen. När man lite rödrosig och varm lägger sig i sängen med ena handen i chipspåsen och andra slösurfar på mobilen för att sedan slumra till med ett lågt surr från AC:n i bakgrunden. De där små stunderna man tidigare tog förgivet och som man så desperat vill återvända till.

petra-tungarden-adoore

 

Adoore SS21 går live i början på April och det kommer att vara färgsprakande! Vilken är din favoritlook? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna på adoore.se och @adoore.se på instagram!

Reactions

  • So toll, ich werde teilen. Samsung HW Q600A

    Reply
  • Endless Summer hette ju By Malinas sommarkollektionen förra året😆😆😆

    Reply