Search among our articles

Words by Petra Tungården

Trend

2021-03-16

Think pink – Trendfärgen rosa & nyheter från Adoore

TRENDFARG-ROSA

 

Rosa -denna barnsligt snygga färg som i unga år var ens vapendragare i garderoben men som med åren blivit en vattendelare. Enligt mig är det en av de festligaste färgerna i garderoben som piggar upp vilken trött morgon som helst och utmärker sig i ett gråklätt samhälle. Färgern funkar lika bra på vintern i kombination med svart läder, jeans och beigea toner. Men nästan snäppet vassare på sommarhalvåret ihop med andra lika färgstarka kulörer.

varens-modetrender

 

I vår smäller det för denna underbara färg och det är framförallt de pudriga och chockrosa tonerna som får ta plats. Är du den som gillar att synas är koordinerade set det rätta svaret -du kan även gå så långt som att matcha skor och väska i samma kulör. För en mer subtil look är skjortan eller kavajen det säkraste kortet.

adoore

Knitted Riviera Pink Dress, 1495kr / Toscana Top & Skirt, 995kr & 945kr

ADOORE-SS21

Knitted Riviera Pink Dress, 1495kr

Självklart var även vi på Adoore tvungna att skapa plagg i denna magiska trendfärg. Det kommer en hel drös med bubbelgumsrosa klänningar i vårt släpp nu i april. Jag hoppas ni gillar klänningarna lika mycket som vi gör -jag tror att precis alla kommer känna sig snygga och sprudlande i dessa iögonfallande klänningar. Håll er uppdaterade om de senaste nyheterna på vår hemsida adoore.se och på @adoore.se på instagram! Detta vill ni inte missa <3

 

LINN-EKLUND-ROSA

 

Linn Eklund bemästrar rosa med bravur -dessa looks hade jag velat kopiera rakt av. Matcha rosa kjol med rosa skor och balansera upp det färgstarka med en oversize blazer och polotröja i neutrala toner för ett välkomponerat slutresultat. Eller varför inte ett rosa set insvept i en beige trench coat i storleken större?

Möjligheterna är oändliga!

Reactions

 • location voiture aeroport fes
  rent a car fez morocco

  location de voiture aéroport Fès
  Fès Aéroport de Fès-Saïs
  location voiture aeroport fes
  rent a car fez morocco

  Reply
 • postpartum gordel-
  Dat gezegd hebbende, ik heb nog nooit een postpartumriem gebruikt, en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb! Ik denk niet dat ik zo slank was voordat ik zwanger werd. Zou het zeker aanraden aan iedereen. HOUD van dit! Het is geweldig!

  Reply