Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2018-11-21

Om du bara ska köpa ett plagg i höst

… så är det koftan!

Ni har den säkert alla hängandes hemma i garderoben – koftan som några av oss kanske mer förknippar med våra mor- och farföräldrars garderober. Men när modehus som Gucci, Balenciaga och Prada är överens om ett plagg kan man räkna med en hit, oavsett hur otrendig plagget var innan. Den här säsongen har koftan gjort entré på nytt och har ni inte hittat en favorit än så har jag tagit fram tolv (tro det eller ej) stilsäkra koftor som finns i butik just nu!

Det enklaste sättet att bära koftan är med raka jeans och en t-shirt, gärna uppknäppt och gärna en modell större. Eller välj en tunnare modell på koftan och bär den instoppad i ett par högmidjade byxor för en rakare siluett. Alternativt, investera i en finare modell och addera ett bälte i midjan tillsammans med en kjol – en perfekt vinterlook som även fungerar bra för kvällsaktiviteter.

RELATED
Reactions

 • Hej! Vet inte om detta är möjligt att lösa rent tekniskt och ni kanske vill ha det på det här sättet.
  Men min tanke; när jag klickar upp ett plagg ni har länkat på hemsidan önskar jag att det öppnas i en ny länk och inte i samma länk som jag har Her Hour uppe i.
  Mvh
  Jessica

  Reply
 • Hej Jessica!
  Tack för din kommentar <3

  Du har helt rätt, självklart vill man att länkarna ska öppnas upp i en ny flik. Vi kikar på möjligheten till det i veckan!

  Bästa,
  Paulina!

  Reply