Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2018-12-02

19 perfekta klänningar till jul och nyår, (plus den jag köpt)

Nyårsafton – vissa älskar det, andra hatar det. Men oavsett hur dina känslor är inför årets festligaste kväll eller vad du har planerat så gissar jag att du vill hitta den perfekta partyklänningen. Jag har därför scannat butikerna på de 20 bästa klänningarna som kommer att sticka ut och hänga med under flera glittrande kvällar framför. Och just det, nämnde jag att du så klart kan bära dessa resterande månader av året för att glänsa lite extra i vardagen.

Så vad gäller inför julens alla fester? Precis samma som alla andra festkvällar bara ännu mer paljetter, glitter, sammet och satin. Jag slog till på den svarta paljettklänningen med smala band från H&M och jag planerar att matcha den med glittrande klackar, röda läppar och dränkt i guldsmycken.

RELATED
Reactions