Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2018-12-03

Redaktionens favoriter: 29 drömköp just nu

 

Det finns ständigt saker som kretsar i mitt hjärnkontor och den här gången är det boots, sommarklänningar och inredning till mitt hem som aldrig verkar bli färdigt. Jag måste ha mer färg på väggarna och med den här postern kommer jag en bit på vägen. Jag är också på jakt efter en liknande piedestal, har fortfarande ett hörn hemma som ekar tomt och vackra vaser som väntar på att finna sin plats. På klädfronten hämtar jag inspiration från Jacquemus AW18 och drömmer om tunnstickade klänningar som passar lika bra hemma i kylan med boots som i resväskan till värmen. Jag hade inte heller varit sen med att packa ner en brun baddräkt och miniklänning från nya märket ROTATE.

 

Armband, Blue Billie. Väska, BOYY. Poster, Beau Marche. Klänning, Rotate.
Tröja, Dagmar. Baddräkt, Scampi. Boots, Gucci. Örhänge, Anni Lu.

 

redaktionens val

 

Avsaknaden av sol och värme är påtaglig denna tid på året och i tanken är jag någonstans långt bort i solen bland palmträden, därför får denna David Hockney poster gärna hänga hemma hos mig och pigga up vardagen. För att inte tappa modet helt klär jag mig i glada kläder – paljetter, roliga jackor och stickade tröjor i pastell. Jag handlar även en drös färgglada decemberblommor och låter dem mer än gärna flytta in i denna vas från Artilleriet.

 

Poster, David Hockney. Fuskpäls, Totême. Halsband, Alighieri. Stickad tröja, Ganni. Kappa, Saks Potts. Poster, Wall of art.  Body lotion, Le labo. Örhängen, Louis Abel.  Klackar, Mango. Vas, Artilleriet.  Jeans, Weekday. Väska, Paco Rabanne.

 

 

Julklapp 2018

 

Just nu frossar jag i naturnära färger: brunt, beige och sand får mitt hjärta att slå några extra slag i vinter. I brist på snö, så ser jag till att lysa upp i vintermörkret. Mjuka fuskpälsar får gärna omfamna min kropp, men på väggen hemma får det mer än gärna vara naket. Leopardmönstrade plagg i all ära, men i vinter och vår sneglar jag lite extra på snakeskinn.

 

1. Väska, Byredo 2. Fuskpäls. RavnRavn 3. Svängd soffa, Jotex 4. Vas, Fritz corner shop 5. Kavaj, The Frankie Shop 6. Marmorbord, &Tradtion 7. Tavla, Caroline Walls 8. Stol, &Tradition

 

RELATED
Reactions