Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Business

2018-12-12

Tre kvinnor om vad de lärde sig under sitt första heltidsjobb

 

 

Minns ni ert första heltidsjobb och alla känslor kring det? Inför att vi lanserade Her Hour insåg jag att det här faktiskt är mitt första heltidsjobb. Jag har jobbat heltid många somrar under åren jag studerat men det här är mitt första “riktiga” jobb efter examen. Egentligen har jag bara haft tre jobb. Efter studenten jobbade jag på en färja mellan Sverige och Finland, jag jobbade sedan deltid i butik tills jag började assistera Petra och nu är vi här. Det slog mig också att jag heller aldrig haft ett jobb där jag varit fast anställd utan alltid gjort sommarvikariat, timanställning och deltidsjobb.

 

Visst är det spännande att se vilken väg man väljer? Eller inte väljer. Kanske är det bara hårt jobb som tagit dig dit du är idag, eller så är det slumpen? Jag tänkte det skulle vara kul att sammanställa en del minnesvärda saker man lärde sig under sitt första jobb. Jag har därför bett tre kvinnor att dela med sig av några erfarenheter från sitt första heltidsjobb. Läs om dem här under och lägg gärna till dina egna i en kommentar under om du vill <3

 

Sanja Tegeltija, global PR-chef på Hästens

 

Mira Fröling, driver egen PR-byrå.

 

Daniela Upmark, grundare av Blue Billie och Bxxlght.

RELATED
Reactions