Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2018-12-17

Redaktionens favoriter – 16 köp vi tillåter oss att spontanshoppa

Örhängen, Glitter. Kostym, MangoKappa, & Other stories. Poster, Beau Marche.
Halsband, & Other stories. Klackar, MangoStickad tröja, Arket. Byxor, Arket.  Highlighter, Lumene.

 

Denna vecka bär jag helst rosa och beigea toner i kombination och adderar skimrande smycken för att få till en snygg vardagslook. Avsaknaden av naturligt glow börjar även bli påtaglig i vintermörkret, därför kompletterar jag vardagligen med Lumenes Illuminizer som jag smetar ut i hela ansiktet. Och så har vi ju palmerna, de får hänga med även denna vecka och symboliserar min otroliga längtan efter solen.

 

 

Jacka, & Other Stories. Kudde, MeliMeli. Väska, H&M.
Torrschampo, Noir. Jeans, H&M. Klänning, H&M. Klackar, Zara.

 

Jag har (precis som ni) siktet inställt på jul och nyår, och inte bara planerar jag hur mycket prinskorvar och julskinka jag ska hinna få i mig under julhelgen, utan också vilka klänningar som ska få följa med hem när jag på fredag sätter mig på tåget till Halmstad. Jag har nämligen investerat i inte bara en, utan tre (!!!) paljettblåsor inför julens alla festligheter. Förutom paljetter och glitter drömmer jag om en teddykudde från MeliMeli, En pistaschgrön jacka och sen vill till sist bara tipsa alla om vad som enligt mig är världens bästa torrschampo. Adderar precis rätt mängd struktur till mitt annars livlösa hår!

 

RELATED
Reactions