Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Travel

2018-12-18

23 bästa badkläderna för vinterresan – och hur jag skulle styla dem

 

 

Baddräkten 

Väska, Matilda Djerf x Gina TricotSaltvattensspray, Sachajuan.
Solglasögon, Na-kd. Strandhandduk, Zalando

 

Har du bokat en resa till solen i vinter och behöver uppdatera stranddelen i garderoben inför resan? I’ve got you covered! jag har samlat ihop mina favoriter på området – 23 bikinis/baddräkter som finns i butik nu och som inte lämnar ditt bankkonto ekandes tomt. Jag har också tagit mig friheten att ta fram fyra accessoarer som garanterat gör din standlook lite mer levande!

 

Okej, först ut har vi baddräkten! Den är lika populär i den svenska skärgården som vid Medelhavet, och är definitivt värdig att få hänga med på vinterresan i år. Själv brukar jag välja att styla den med shorts och bära som en topp för långa luncher i skuggan. Välj en stark färg, jag älskar gult på sommaren för att det får vem som helst att se ut som en human solstråle!

Höga midjan 

 

Halsband, Gina Tricot. Flip-flops, Havaianas. Solhatt,
& Other Stories. Solglasögon, Na-kd. 

 

Outfit nummer två till dina lata dagar på stranden är den högmidjade bikinin. En nykomling för min del men efter att ha klistrad ihop det här blir jag sugen på att klicka hem den randiga från Solid & Striped på rean! Och när det kommer till accessoarerna säger jag retro bågar, en stor solhatt och flip-flops. Jag är just nu smått besatt av halskedjan så den hade jag nog adderat till!

 

 

Volangerna 

Sandaler, ATP Atelier. Klänning, Arket.
Väska, H&M. Halsband, Alighieri

 

Sista outfiten, och kanske min personliga favorit? Volanger! Den här looken kan jag, och som bekant skulle jag matcha mina volanger med en tunn bomullsklänning, mönstrade sandaler, guldsmycken och viktigast av allt? En väska jag kan bära alla mina spf’s och böcker i!

RELATED
Reactions