Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2018-12-28

Redaktionens favoriter – 15 plagg vi gärna möter våren i

Klackar, The Row. Jeans, Mango.  Kjol, Ganni. Tröja, & Other Stories. Klänning, Rotate. Tröja, H&M. Skjorta, Toteme. Örhängen, 1064 Studio. 

 

Någon gång där efter årskiftet brukar min modehjärna göra en 360 och sikta in sig helt på vårkläder,
även om värmen inte alls är i sikte. Mina tankar rör sig då mot mjuka pasteller, kjolar i kombination med stickat
och öppna skor. Låt våren komma fort i år!

 

 

Lampa, House Doctor. Klänning, Second Female SS19.
Guldring, Daphine. Jacka, Stand. Klackar, Loewe. Väska, Dagmar

 

Precis som Uchenna så blir jag alltid förbannat sugen på att slänga ut allt som har med vinterkappor och kängor att göra och istället fylla garderoben med öppna sandaler och somriga klänningar. Jag vill klä mig i blåa toner och bänka mig i en solstol vid havet. Den här tiden på året känner jag mig liksom alltid färdig med all vintermundering, trots att jag om exakt ett dygn sätter mig i bilen till Åre och egentligen borde leta rätt på skidkläder, vantar och min varmaste mössa.

RELATED
Reactions