Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2018-12-29

Allt det här kan du fortfarande fynda på rean!

Borde jag köpa den bubbelgumsrosa jackan?

Okej, låt oss prata lite om reafynden som faktiskt går att göra online just precis nu. Jag går sällan i butiker på rea, ogillar kaoset och att armbåga mig fram med resten av stan för att att i bästa fall få tag i en trött skjorta som jag förmodligen ändå inte skulle ha nytta av. Dessutom gör det lite ont i mitt modehjärta att se alla kläder och skor ligga utslängda i högar överallt i butiken.

MEN rean online däremot! Jag kan bli fast i timmar framför datorn, och det är också enda gången jag surfar på 50 flikar samtidigt. Att Net-a-Porter har upp till 50% kan få mig att bli helt pirrig. Jag har scannat mina favoritbutiker och gjort grovjobbet åt er, och här är 20 grymma köp som garanterat kommer pigga upp vintern. Jag har lagt både den gula blusen signerad Alexa Chung och Gannijeansen i min shopping bag hittills, vilka är era favoriter?

RELATED
Reactions