Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Travel

2019-01-05

Jag sökte igenom internet för de bästa skidkläderna – det här hittade jag

Att lyckas ta sig ner för backarna med både snygga och bekväma skidkläder är lika viktigt som den varma chokladen med grädde högst upp på toppen, inte sant? Jag är mästare på att kompensera min dåliga skidåkning och mitt dåliga golfspel med snygga outfits istället, för något måste väl ändå vara “on point” i sammanhanget? När det kommer till skidsemestern är det många olika element som ska med därför rekommenderar jag att du börjar leta i tid. Jag har än en gång gjort grovjobbet åt dig och plockat ut det absolut stiligaste (och bästa?) skidkläderna i butik just nu – och får jag drömma tar jag mig ned för backarna i det röd/rosa setet signerat Peak Performance!

RELATED
Reactions