Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Trend

2019-01-09

Vårens trendfärg – 27 beiga plagg som fixar stilen

 

746368-springsummer2019-102318

 

Det är svårt att föreställa sig en vår och sommar utan en palett av beiga nyanser. Tänk dig alla nyanser från nude och sandigt till äggskalsfärgen. På visningarna för SS19 visade modehus som Jil Sander, Max Mara, Tibi och Burberry upp färgen från topp till tå och det är precis så jag vill bära den i vår. Jag hade inte heller tackat nej till att bära Jacquemus superheta tunnstickade klänning för alla lata stranddagar. Färgen har redan tagit plats i butikerna och jag har plockat fram 27 plagg i alla beiga nyanser du kan tänka dig. Vad sägs om en mörk manchesterbasker? Eller varför inte satsa på ett par ljusbeiga boots med lackeffekt att trampa in våren i?

 

Solglasögon, Loewe. Kappa, COS. Byxa, Ganni. Basker, & Other Stories. 
Polo, COS. Klänning, Arjé. Boots, Gestuz. Hårspännen, Pixie Market.

RELATED
Reactions