Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-01-11

16 kavajer du inte vill gå miste om – jag lovar!

Mitt absolut säkraste kort i garderoben? En kavaj! Eller 100. Kavajen är plagget jag använder absolut flest gånger i veckan. Jag älskar att den är lika enkel på att klä ner som upp. Jeans, sneakers och en oversized kavaj – et voilà! Både bekvämt och stilsäkert. Den finns i oändliga utföranden men min favoritvariant just nu kommer i manchester, och den mörkblå från Arket är perfekt.

 

Själv är jag på jakt efter en mörkbrun kavaj, helst i storlek XXL och med axelvaddar (ring mig om ni hittar den). Jag kan också rekommendera att rota i pojkvännen eller pappas garderob, där brukar man kunna göra en del fynd! Min eviga favorit är stulen ur min killes garderob.

RELATED
Reactions