Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Travel

2019-01-16

Så här packar jag för vädret jag drömmer om

Klänning, H&M. Blus, Faithfull The Brand. Resväska, Brics Bellagio.
Baddräkt, Scampi. Sandaler, Flattered. Solglasögon, Nividas.

 

Om jag hade lyckats lura med min kille på en vinterresa är det här vad som hade följt med i resväskan – Bruna toner, somriga blusar och prints i form av animaliska mönster, (leoklänningen från & Other Stories ligger redan i varukorgen). Precis som rubriken skvallrar om är det varmare väder jag drömmer om, och det här är min önskelista till nästa gång jag möter plusgrader och aggressivt solsken.

 

Semestern är min tid för att experimentera med nya stilar och accessoarer. Jag provar gärna plagg och trender jag annars inte bär till vardags och prioriterar svalkande och sköna material. Till er som har vinterresan runt hörnet – här kommer 29 (enligt mig) riktigt bra semesterköp!

Kjol, H&M. Beige klänning, H&M. Halsband, Blue Billie. Bikini, H&M.
Klackar, Zara. Klänning, & Other Stories. Glow boost, Lumene.

RELATED
Reactions