Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-01-21

10 garderobsklassiker du aldrig borde göra dig av med

Vilka är egentligen de där klassiska plaggen du aldrig bör göra dig av med? Och vilka plagg är värda att investera i och sedan hålla hårt i? När det kommer till garderobsklassiker har jag upptäckt ett gäng plagg jag aldrig kommer att kasta ur min garderob trots att de kanske inte används veckovis. För oavsett hur många trender som har gått in och ut ur min garderob så har dessa plagg varit mina räddare fler gånger än jag kan räkna.

En klassisk beige trenchcoat, en favoritblus som funkar vid alla tillfällen och en jäkligt snygg kostym – där har du mina tre måsten som alltid kommer finnas i min garderob, och så klart massa smycken!! Här är ytterligare sju garderobsklassiker som förtjänar sin plats i din garderob!

RELATED
Reactions