Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Beauty

2019-02-03

Då lanseras Hermine Hold – Isabella Löwengrips nya satsning

 

 

 

Hermine Hold är det nya accessoarmärket som är sprunget ur idén av att förvalta Isabella Löwengrips digitala kanaler. Idén blev till verklighet när man insåg att man kunde bygga ett e-handelsanpassat brand utformat efter bloggens målgrupp. Varumärket backas upp av iDeal of Swedens grundare, Joachim Lindström och Filip Ummer, som går in med avsikten att revolutionera marknaden för håraccessoarer.

 

Sortimentet kommer att innehålla hårspännen, hårklämmar och sjalar i premiumsegmentet och är utformade med flertalet handgjorda moment. Inspirationen bakom alla kollektioner profileras av en kvinnlig ikon, där grundaren Isabella Löwengrip är först ut.

 

Isabellas innovativa persona tillsammans med hennes tidlösa stil, är grunden för första kollektionens mönster och färgval. Vi vill skapa produkter som speglar den kund vi vänder oss mot, en modern syn på kvinnlighet som inte tar hänsyn till varken ålder, etnicitet eller geografisk plats. – Camilla Ekman, Designer

 

Håraccessoarerna ska erbjuda tillgänglig lyx för den moderna kvinna och hennes livsstil. Brandet är ett resultat av en stor efterfrågan av håraccessoarer i detta segment, men ett alldeles för lite utbud som matchar behoven. Isabella Löwengrips dialog med hennes följare har visat att detta är en marknad och nisch som är nästintill orörd, och det är där Hermine Hold kommer in i bilden.

 

”Med Hermine Hold kan vi erbjuda något som ännu inte existerar på marknaden. Ett starkt, kvinnligt varumärke nischat på håraccessoarer, som bygger sin identitet via sociala medier. Produkterna i kombination med dessa kanaler och den målgrupp vi redan kommunicerar med, är en ”perfect match”  sett till konkurrensen. Det är dessa insikter som gör det möjligt för oss att bli en akt att räkna med, redan från start”, säger Isabella Löwengrip i ett pressmeddelande.

 

Hermine Hold lanserar sin e-handel den 20 februari med möjlighet att klicka hem varor från dag ett. De första produkterna som kommer finnas tillgängliga är sidenprodukter i form av scarves och scrunchies. Därefter kommer kollektionerna släppas löpande genom året och de kommer alla hämta tydlig inspiration från en kvinnlig förebild.

 

 

RELATED
Reactions