Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-02-11

Wakakuu lanserar eget klädmärke

 

E-shoppen Wakakuu grundades 2011 och har redan från start fokuserat på High Fashion med varumärken som Moncler, Acne Studios och Isabel Marant. Efter att ha varit Nordens ledande e-handlare för premium-mode släpper Wakakuu nu det egna varumärket Wakakuu Icons som enbart kommer fokuserar på basgarderoben.

 

Kollektionerna kommer fokusera på trendiga basplagg som borde finnas i varje garderob just nu. Kollektionerna kommer att förändras kontinuerligt eftersom basplagg också är en del av modebilden. Wakakuu Icons lanseras efter en stark efterfrågan av kunderna om trendiga och snygga basplagg men som ändå är handplockade.

 

– Vi säljer redan de bästa och hetaste varumärkena just nu och ville också ha den bästa basen. Vi bestämde oss för att göra den som Wakakuu Icons eftersom vi vet vad våra kunder efterfrågar säger Maria Tollemark, VD och partner för Wakakuu, och fortsätter:

 

– Första kollektionen kommer bl.a. att innehålla skinnbyxor och ullkappor vilket normalt inte räknas som bas. Men för oss är det den nya basen som visar hur vi kommer att jobba framåt.

 

 

Den första kollektionen av Wakakuu Icons kommer finnas tillgänglig på Wakakuu.com och i butiken i Hovås, Göteborg från och med onsdag 13/2.

RELATED
Reactions