Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Shoes

2019-02-12

Här är 8 grymma alternativ till populära The Row-klacken

Jag är väl knappast den enda som gått och drömt om klackarna från Mary-Kate och Ashley Olsens märke The Row? Tänkte väl det. Historien om “strappy sandals” börjar långt före The Row (Hello Carrie Bradshaw) men efter systrarnas tolkning exploderade sandaltrenden på nytt. Märken som ATP Atelier och By Far släppte redan förra säsongen sina versioner av skon och det var bara en tidsfråga innan kedjor som Zara, Mango och Topshop skulle haka på – och nu äntligen!

Vill man inte spendera 6 800 för skon kan ni scrolla vidare för åtta förbannat bra alternativ till sommarens populäraste sandal. Jag väljer fortfarande mellan Topshop och Zaras bidrag till trenden.

RELATED
Reactions