Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Beauty

2019-02-13

Med ögonen i fokus – vårens hetaste sminktrender

 

Det är säkerligen många av oss som behöver hotta upp den befintliga ögonsminksrutinen med färgglada inslag och asymmetriska element. Vi på Her Hour har därför hittat vårens hetaste sminktrender som ger vem som helst ögon att drunkna i!

 

Flörta med 90-talet genom färgglada fransar i alla regnbågens färger. För extra stilpoäng matchar du de färgglada ögonfransarna med en ögonskugga i samma färg.

 

 

För en intensiv blick täcker du hela ögonlocket med eyeliner eller svart ögonskugga. Skapa en kontrast med mjuka romantiska klänningar, eller omfamna trenden fullt ut och matcha med jeans och läderattribut.

 

För att få till det lilla extra i din look addera en färgglad ögonskugga som står i kontrast mot läppfärgen.

 

Den långa, smala eyeliner-vingen ger en sofistikerad och uppklädd känsla i kontrast till ett annars osminkat ansikte. För den som känner sig vågad och vill utstråla lite extra attityd addera även en kortare vinge på ögonlocket.

 

Sprinkla guldkorn på ögonlocken och matcha med en återfuktad och skimrande hy för en ultimat kväll ute på stan.

RELATED
Reactions