Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2019-02-18

29 soliga plagg som får dig att skina i vår

Skin ikapp med solen i vår iförd gul stass från topp till tå! Trendfärgen gul kommer i både varma och kalla nyanser vilket välkomnar alla att bära färgen men bravur. Hitta din nya, gula look bland Her Hours favoriter!

Varens-trendfarg-gult

Klänning med puffärm, Zara. Stickad tröja med tryck, & Other Stories. Teddyjacka, Nelly. Örhängen, Zara. Stickad tröja med fransar, Topshop. Klänning med spagettiband, & Other Stories. Bikini, Topshop. Klänning med puffärm, Nelly. Kabelstickad tröja, H&M. Klacksko med spänne, Mango. Klänning i satin, Topshop.  Kjol i snake print, Topshop. Jeans, H&M.  Klacksko, Zara. Midiklänning, & Other Stories. Klänning i snake print, Mango. Sandaletter, The Row. Stickad tröja, Nelly. Väska, Rejina Pyo.

RELATED
Reactions