Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2020-02-04

Lita på mig – här är 30 vårplagg du kommer vilja bära redan nu!

Medan vi fortfarande har ett par månader kvar av vintern har jag börjat drömma om vårgarderoben. Butikerna fylls på i en rasande takt av ljusa och pastellfärgade vår- och sommarkollektioner. Jag har trillat över en mängd plagg som är perfekta till våren, och det innebär även att min personliga inköpslista är ganska omfattande redan nu. Jag längtar redan till att boka in en pedikyr och plocka fram alla mina öppna skor, tunna trenchcoats och snygga solglasögon. 

 

Så vad har fångat mitt öga för våren? Bland annat tänker jag på shorts, gärna en culottemodell med matchande kavaj stylat med höga stövlar – definitivt en look jag kommer prova i vår. Min önskelista den här månaden ser ut som en pastellregnbåge, toner av mintgrönt, aprikos och babyblått. Jag har också tittat på några mer minimalistiska plagg för våren, till exempel ljusa denim och skräddade kappor i naturnära toner. 

 

Foto: Lisa Olsson, Stephanie Broek & Rikke Krefting 

RELATED
Reactions