Search among our articles

Words by Linda Persson

Beauty

2019-03-01

Snabbguide till silkeslen hud

Våren väntar runt hörnet och likaså gör premiären för bara ben.
Följ den här guiden för att bli redo med silkeslen hud.

 

 

Din kroppsrutin bör börja precis som din ansiktsrutin, alltså med rengöring. Var noggrann med att faktiskt välja en återfuktande och bra kroppstvål. I min dusch står Björk & Berries i doften Never Spring, den rengör kroppen på djupet utan att torka ut och är en evig duschfavorit.

 

Efter rengöringen går jag vidare med en skrubb och då använder jag helst en skrubbvante kombinerat med Skin Treats dubbelverkande peeling för bästa resultat. Peelingen avlägsnar döda hudceller med hjälp av glykolsyra och enzymer från granatäpple. Man blir mjuk som en bebis, och peelingen får även ett stort plus i kanten för sin ljuvliga doft.

 

Väl ute ur duschen är det dags att smörja in sig. Jag har blivit besatt av att använda kroppsserum. En favorit i serum-träsket är Aurelias probiotiska kroppsserum. Serumet är superlätt absorberat och lämnar ingen kladdig yta. Ett serum kostar nästan alltid lite mer än de flesta andra produkterna i badrumsskåpet, men är det en uppstramad och återfuktad känsla i huden man är ute efter så är ett serum väl investerade pengar.

 

Det avslutande steget i min kroppvårdsguide är bodylotion. Jag har just bekantat mig med Sol de Janeiro´s Brazilian Bum Bum, och detta kommer inte vara en kortvarig bekantskap. Vill verkligen slå ett slag för denna beroendeframkallande bodylotion. Bum Bum mjukar upp utan att kladda, stramar åt och tillför ett härligt skimmer. Precis vad man behöver när det börjar nalkas premiär för bara ben.

RELATED
Reactions