Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-03-03

5 plagg alla borde ha i garderoben den här säsongen – och hur du stylar dem!

 

Vi är i övergångsperioden mellan vinter och vår, den där härliga tiden på året när vi börjar bli välsignade med solsken igen efter den mörka vintern. Det kan vara svårt att klä sig för nio plusgrader och sol ena dagen och snöstorm och slask andra men jag har nog äntligen lärt mig att låta vinterkängor och jackor vara kvar i garderoben ett tag till. Däremot tänkte ta er igenom fem plagg som jag tycker ni borde rusta garderoben med tills våren faktiskt är här för att stanna!

 

1. Puffärmen

Väska, Pixie Market. Skor, Eytys. Klänning, Rotate. Örhänge, Nootka. Solglasögon, Prada.

 

Nykomlingen den här säsongen! I vår ser vi puffärmen på allt från klänningar och blusar till stickade tröjor och själv välkomnar jag gärna miniklänningen med en oblyg puffärm. Jag kommer matcha den med grövre boots, gulddetaljer och ett par kaxiga bågar på nästippen.

 

2. Minikjolen

Skjorta, JW Anderson x Uniqlo. Väska, Mango.
Kjol, & Other Stories. Sandaler, ATP Atelier. Solglasögon, & Other Stories.

 

Minikjolen är ett säkert kort på sommarhalvåret och i vår väljer vi ett material eller mönster som tar för sig ordentligt. Styla med sandaler för en chic och avslappnad look.

 

3. Ton i ton 

Blus, Stine Goya. Denim, & Other Stories. Klänning, Jil Sander.
Väska, Marni. Klackar, Flattered.

 

Att bära ton i ton är en klassiker som sällan går fel. I butikerna finns pastellnyanser i rosa, gult och blått så våga gå ifrån de beiga och grå tonerna och pigga upp vardagen med färg!

 

4. Mönstermix

Klänning, Nué Notes. Jacka, Avavav. Klackar, Mango. Väska, Little Liffner. Ring, All Blues.

 

Ingen garderob är komplett utan en mönsterbomb till klänning. I vår bär jag gärna mönster med mönster och matchar den blommiga klänningen med en jacka eller kavaj i annat mönster.

5. Den höga stöveln 

Solglasögon, Nividas. Manchesterbyxor, Weekday. Läppstift, Gerard Cosmetics.
Stövlar, & Other Stories. Klänning, Ganni. Örhängen, Syster P.

 

Den höga stöveln är en favorit i garderoben oavsett säsong. Jag matchar dem med klänning eller kjol, ett par röda läppar och iögonfallande accessoarer.

 

RELATED
Reactions