Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Trend

2019-03-07

Den stora accessoarguiden – 7 viktigaste trenderna

1. Colorblocking

 ATP Atelier. Little Liffner. Zara. Baum und Pferdgarten.

 

Färgstarka väskor syns överallt i vår och den här säsongen får de gärna vara i fler färger än en. De färgstarka väskorna kommer i flera olika färgkombinationer, och de som får ta mest plats är kombinationer med kontrasterande färger.

 

2. Mini bags

 LoeweGanni. ATP AtelierMango.

 

Miniväskornas populäritet fortsätter öka och designers ger oss sina bästa väskmodeller i miniatyrstorlek. Även de små detaljerna har stor betydelse för helheten, så underskatta inte miniatyrväskornas framfart i vår.

 

3. Hair clips

 GlitterPicoValet.

 

Någon som har missat trenden med färgglada och glittriga hårspännen? Smycka ut håret med våra favoriter och kom ihåg, ju fler desto bättre.

 

4. Strappy sandals

Svarta, & Other Stories. Lila, Mango. Korall, Topshop. Guldiga, Uterqüe.

 

Strappy sandals är min favoritsko varje sommar. Jag bär den till allt! Jeans, klänning eller kjol och den gör sig lika bra till alla plagg. Den här säsongen välkomnar jag mer färg i garderoben och satsar på ett par i trendfärgen lavendel.

 

5. Tofflorna

1. Topshop. 2. Isabel Marant. 3. Zara

 

Ett par tofflor att vila fötterna i när sneakersen blir för varma och klackarna känns för uppklädda. Toffeltrenden är het även i vår, och det tackar jag modegudarna för. Både snyggt och bekvämt, kan det blir bättre?

 

6. Remsandalerna

 Prada.  Zara

 

Den klassiska, klumpigare modellen av sandaler är tillbaka i butikshyllorna. De klumpiga sandalerna finns både i billiga och dyra utföranden och går utmärkt att matcha både till gulliga accessoarer eller till något med mer edge.

 

7. Sneakers

Adidas. Veja. Nike

 

Lika självklart som tandborsten står i badrumsskåpet, står sneakern på skohyllan. I vår strosar jag helst runt i en färgglad, stabil modell som gärna får synas och sticka ut.

RELATED
Reactions