Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2019-03-13

Vi har valt ut de snyggaste vårplaggen från & Other Stories – här är våra favoriter!

 

 

Petra: Byxdress, solglasögon. Uchenna: Kavaj, byxdress. Paulina: Tröja, kjol.

 

Vi vill leverera den bästa shoppingen och inspirationen till er – därför har vi teamat ihop oss med & Other Stories, som gett oss äran att styla och visa upp våra favoriter i butik. Så innan ni tänkt köpa något och kanske funderat över hur det ser ut på har vi redan provat ut det åt er. Härligt va? Från prickiga sommardrömmar, till mjuka pasteller, djurprint och en och annan välsittande byxdress – det här är våra favoriter hos & Other Stories just nu!

Jumpsuit

Byxdress, solglasögon.

 

Manchesterkavaj, Manchesterjumsuit.

 

“För att enkelt få till en genomtänkt look matchar du två likadana material med varandra. Manchester är lika hett som vanligt och gör sig finast i blåa nyanser.” – Uchenna

Kjol/Tröja.

 

“Snake print är mönstret som kommer vara överallt i vår och är likt minikjolen en säker spelare i vårgarderoben. Matcha med starka färger och skapa en mer intressant look genom kontrasten!” – Paulina 

and other stories

 

Petra: Klänning. Uchenna: Kavaj, tröja, byxor. Paulina: Kofta, byxor.

Petra: Klänning. Uchenna: Kavaj, tröja, byxor.

Petra: Klänning. Uchenna: Klänning.

 

 “I vår är modet inte fläckfritt! Den prickiga stassen kommer att vara ditt ess i rockärmen under dagar då inspirationen tryter. Ett prickigt plagg räcker för att looken direkt ska bli lite festligare!” – Petra 

 

Klänning.

 

Petra: Trenchcoat. Paulina: Jacka, jeans.

 

Leopardklanning

 

Klänning.

 

Rosa denim, kofta, blå denim, jacka.

RELATED
Reactions