Search among our articles

Words by Linda Persson

Beauty

2019-03-24

4 Sheet masks som gör underverk för din hy

I en värld där huden skriker efter serum, syror och oljor är det lätt att bli mätt på komplicerade hudvårdsrutiner. Ibland behöver man en okomplicerad vän som lockar fram de bästa sidorna hos en, utan att man behöver spendera en evighet i badrummet. Jag pratar så klart om Sheet masks. Här nedan hittar ni alla mina favoriter!

 

 

 

 

111Skin

Då och då behöver huden en ordentlig rensning, när den tiden är inne är den här masken din räddare i nöden. Har du en acne-benägen hy som lätt samlar på sig överflödig olja och orenheter är det alltså denna mask du behöver. 111 Skins sheet mask används i två steg, den första masken bekämpar överflödig olja utan att torka ut huden. Mask nummer två går ner på djupet och fokuserar på hormonellt-orsakade blemmor, reducerar rödhet och lugnar irritationer. Det innovativa två-stegs konceptet gör verkligen underverk!

 

 

La Mer

Är du i behov utav en ordentlig dos fukt? Då är La Mer Sheet mask valet för dig. Masken innehåller en kombination av La Mers prisbelönta ”treatment lotion” och en japansk teknik i dess mikrofiber. Detta skapar precis som det låter, en otroligt lyxig känsla. Denna Sheet mask ger dig verkligen ett nytt ansikte. Huden lämnas så pass återfuktad och glowy att det känns som om du ömsat skin. Masken passar dig med både oljig och torr hud.

 

 

Estée Lauder

Unna din hy en semester från de moderna livets angrepp och ansträngningar. Den här masken används helst en gång i veckan som en 10-minuters undanflykt från vardagen. Maskens högpresterande formula tränger in på djupet, hjälper huden att förnya sig och bibehåller fukten som redan finns i huden. Estée Lauders mask hjälper även till att skapa en skyddande barriär som stänger ute skadliga radikaler och bygger upp huden på nytt. Om du testat Estée Lauders fantastiska nattserum så lär du inte bli besviken utav den här masken.

 

 

 

Pixi

När det kommer till att exfoliera och förnya finns det en ledande aktör, jag pratar så klart om Pixi. Pixis glow-tonic är hyllad och älskar utav många och likaså lär deras Sheet mask också bli. Denna mask är verkar snabbt och ger en otrolig boost med hjälp utav dess aktiva AHA- och glykolsyra. Masken passar dig som har oren hy eller behöver en exfolierande uppfräschning inför kommande vårsäsong.

 

 

 

RELATED
Reactions