Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Fashion

2019-04-30

5 märken som är för bra för att inte dela med sig av

 

Så fort det poppar upp nya klädmärken vill jag grotta ner mig och lära mig allt om dem. Jag kan till och med bli snål och vilja behålla märket för mig själv ett tag, som min alldeles egen guldgruva jag inte vill att någon ska hitta till. Det får mig att bli exalterad över att klä mig på morgonen, men hjälper mig också att se min egen garderob med nya ögon. Här kommer fem guldgruvor jag egentligen vill hålla för mig själv men som är för bra för att inte dela med sig av!

 

House of Sunny

 

En brittisk webbshop grundad 2011 av Sunny Williams. Fokus ligger på att skapa vardagliga och hållbara plagg med idé om att vara en säker garderobsspelare. Förmodligen har du redan sett flera av plaggen på Instagram där de florerar hos stora internationella modeprofiler. Jag tycker alltid man kan hitta spännande och unika plagg hos House of Sunny.

 

La Veste

 

Har du koll på Blanca Miró har du nog redan trillat över hennes nystartade varumärke Le Vest som hon grundade 2018 med spanska designern Maria de la Orden. Den första linjen innehåller kavajer, bucket hats och byxor – allt i färgstarka och lekfulla kombinationer – något som verkligen speglar Blanca Mirós stil. Jag skulle gärna se någon av alla dessa kavajer hängandes i min garderob.

 

Pixie Market

 

Det här är min go to när jag vill hitta trendiga plagg för en lite bättre peng. Pixie Market grundades 2006 av Magda Pietrobelli och har gått från att vara en liten butik i New York till ett välkänt digitalt varumärke som gör kläder, väskor och accessoarer. Här kan du nästan alltid räkna med att hitta de senaste trenderna och ballaste accessoarerna.

 

Simonett

 

Jag blev så glad när jag äntligen blev presenterad för märket Simonett, ett varumärke baserat i USA och grundat av Simonett Pereira. Kläderna är moderna, uttrycksfulla och går att bära oavsett trend eller årstid (och dessutom för överkomliga priser). Jag har precis förstått att vill jag hitta plagg med det där lilla extra så är det här jag ska leta!

 

Admise Paris

 

Admise Paris är det parisiska märket som består av skräddade plagg med fokus på kvalitéer och tyger. Deras filosofi är att plaggen enkelt ska gå att matcha och att alla över-och underdelar ska kunna kombineras med varandra.

RELATED
Reactions