Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Dresses

2019-05-06

Inspiration från våra modevänner – 4 färger att bära på bröllop i sommar

 

Bröllopssäsongen är på ingång och du kanske funderar över hur du ska förbereda dig och till och med… hur du ska klä dig? Outfits för bröllop kräver planering, därför har jag plockat fram 26 klänningar som förhoppningsvis hjälper dig lite på traven. Vi har tagit inspiration från fyra modevänner som träffat helt rätt när det kommer till färgval, det finns nämligen fyra färger som visat sig vara lite extra populära hittills.

 

Foto: Petra Tungården, Sara Biderman.

 

Gult är en favorit under sommaren, och den här säsongen kanske allra helst i en rostig och mörk nyans. Det finns också många fina klänningar i en starkt rosa nyans som verkar bli en färg att räkna med kommande säsong!

Lavendellila har varit en stark trendfärg senaste säsongen och den tycks inte försvinna, däremot fick jag precis upp ögonen för en mörkare ton av färgen. Dags att välkomna mer lila nyanser i garderoben. Och pastellfärger är väl en bröllopsfavorit sedan gammalt? Den här ljusblå tonen är ett säkert kort, det lovar jag dig!

Foto: Kristin Zetterlund, Thérèse Hellström  

RELATED
Reactions