Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Fashion

2019-05-18

Så här hade vi klätt oss på studenten idag + 19 snygga alternativ!

Medan vi med avund minns tillbaka till vår egna student och månaderna innan är det faktiskt många av er som har dagen framför er. Du som inte hunnit hitta din stass till den stora dagen behöver inte oroa dig! Vi på Her Hour har nämligen plockat ihop våra respektive favoritutstyrslar för studenten.

MINI-KLÄNNING

 

Klänning, H&M. Väska, ATP Atelier.

 

“Skulle jag ta studenten i år hade valet av klänning förmodligen blivit en kortare variant med spetsdetaljer, matchat med säsongens populära miniväska och guldsmycken.” 

 

studentklänningar

 

1 / 2 / 3 / 4

 

MIDI-KLÄNNING

 

Klänning, & Other Stories. Väska, Jacquemus. Klackar, Flattered.

 

“Hade jag tagit studenten i dagsläget hade jag satsat på en rak midi-klänning med markerad midja. Jag hade satsat på subtila accessoarer till min utstyrsel och brassat på med extra mycket guldsmycken.”

 

studentklänning

 

1 / 2 / 3 / 4

 

 

WRAP KLÄNNING

Student klanning-2

Student klanning-3_pp (kopia)

Student-klanning_pp

 

Klänning & Other Stories, Klackar & Other Stories, Väska Little Liffner.

 

“På min student lyckades mina föräldrar glömma mitt ombyte till flaket hemma, så min kritvita klänning var allt annat än vit efter diverse rusande drycker som spillts till höger och vänster. Hade jag tagit studenten idag hade jag satsat på en tidlös wrapklänning som fungerar lika bra till sommarens fester. Omlottklänningen är en vinnare som gör sig exemplarisk på alla kroppstyper och jag måste slå ett slag för den markanta axeln som ger midjan lite extra strålkastarljus.”

studentklänning

 

1 / 2 / 3 / 4

RELATED
Reactions