Search among our articles

Words by Linda Persson

Beauty

2019-05-21

Vi provade en rad olika brun utan sol-produkter, och de här funkade bäst!

Den här tiden vill vi gärna matcha våra klänningar med lite lätt solkysst hy, tyvärr är oftast lättare sagt än gjort! När solen lyser med sin frånvaro och tiden är knapp så finns genvägen i flytande form – brun utan sol. Vi har testat fem brun utan sol-produkter som gör dina ben och ditt ansikte både återfuktande och naturligt solkysst. Följ guiden för att se vilken produkt som passar just dig bäst!

 

 

Först ut i testet var St Tropez Purity Bronzing Water Gel. Denna brun utan sol -produkt är i gel och doftar fantastiskt gott. Produkten återfuktar även benen otroligt bra då den innehåller Hyaluronsyra och Aloe Vera. St Tropez gel är transparant och gör den därför lite svår att applicera, det kan alltså vara lite klurigt att se vart man redan har applicerat produkten. Formulan är jättebra och torkar in snabbt och produkten ger resultat redan efter tre timmar. St Tropez brun utan sol är brunast första dagen och har bleknat något efter tre dagar. Produkten avlägsnar sig på ett bra och jämnt sätt, du blir alltså inte fläckig efter några dagar, utan bara lite ljusare i tonen.

 

Doft: 4/5

Applicering: 4/5

Färg: 5/5

Hållbarhet: 3/5

 

 

 

Kicks Instant Bronzing Body Gel kommer även den i gel-form. Denna färgade gel är lätt att applicera då du med en gång ser hur produkten är fördelad. Produkten doftar fräscht till en början men efter några timmar tränger brun utan sol-doften igenom. Denna produkten ger en väldigt djup färg och man känner sig återfuktad. Produkten ger resultat med en gång, men byggs även gradvis upp och har nått full effekt efter fyra timmar. Personligen tycker jag att denna produkt är värd en applåd då det är en lågprisprodukt som är värdig att konkurrera med dyrgriparna. Eftersom produkten är så pass färgad tycker jag att den är snyggast på huden efter några dagar. Produkten faller av snyggt och ger en mindre orange färg efter några dagar.

 

Doft: 3/5

Applicering: 5/5

Färg: 4/5

Hållbarhet: 5/5

 

 

 

Aco’s Self Taning Lotion kommer i klassisk kräm-formula och är milt parfymerad. Denna otroligt prisvärda produkt ger en något ljusare färg än de andra produkterna. Vid applicering kan även denna produkt vara lite klurig, då den kommer i kräm som inte färgar med en gång. Det är lite svårt att veta vart du redan har applicerat produkten, men krämen är lätt och går in i huden likt en bra bodylotion. Produkten ger resultat efter fyra timmar, så applicera med fördel produkten en kväll för att vakna upp med brunbrända spiror. Aco’s brun utan sol sitter kvar otroligt bra, och den blir bara bättre och bättre efter några dagar. Produkten faller av naturligt och lämnar dig återfuktad och brun i nästan en hel vecka.

 

Doft: 3/5

Applicering: 4/5

Färg: 4/5

Hållbarhet: 5/5

 

 

 

 

 

Kicks Daily Gradual Tan Face Jelly är en otroligt återfuktande gel. Denna gel ska appliceras i ansiktet innan ansiktskräm och måste användas regelbundet för att ett resultat ska synas. Det tar upp till tre dagar innan den börjat verka och en brunare nyans syns. Denna gel innehåller hyaluronsyra och lämnar huden återfuktad och mjuk. Produkten är lättapplicerad och doften är fräsch och håller i sig hela dagen. Eftersom denna produkt ska byggas på varje dag så faller den inte av, utan tanken är att den ska vara en del av din dagliga rutin. Vilket den absolut borde vara om du vill vara snyggt solkysst utan varken sol eller rynkor.

 

Doft: 5/5

Applicering: 4/5

Färg: 5/5

Hållbarhet: 4/5

 

 

 

St Tropez Bronzing Water Face Mist är ett otroligt tillskott i brun utan sol-familjen. Denna produkt används om du behöver en snabb uppfräschning och ett gyllene lyster på nolltid. Produkten doftar tropiskt fräscht och är en vattenbaserad formula. Då produkten bara är att spreja på är den otroligt lättapplicerad och lägger sig jämnt fördelat i hela ansiktet. Även denna ska fyllas på längst med dagarna för att hållas snygg, det gör att du får ett hållbart gyllen lyster.

 

Doft: 5/5

Applicering: 5/5

Färg: 3/5

Hållbarhet: 3/5

 

RELATED
Reactions