massagepistol Jag deltog på en lokal utomhusmarknad där leverantörer visade alla sina produkter och landskapsarkitektur utomhus. På utställningen var det två säljare med denna typ av massager och till betydligt mer i pris. Jag testade dem på utomhusshowen och när jag kom hem kontrollerade jag Amazon och köpte den här. Varför? Bättre pris för samma kapacitet som 200-500 $. Den här har 30 inställningar och deras var 10-20. Jag läste recensioner och fattade mitt beslut. Den här erbjuder extra huvuden och efter att ha använt den flera gånger är jag mycket nöjd med det massagepistol. Jag vet att min korsrygg tycker om det tillsammans med axeln som jag hade operationer nyligen och smärtan är mindre efter användning. Definitivt ett köp.

Produkten levereras i sitt eget fall, så den är väldigt bärbar och lätt att ta med även för resor. Den är väldigt robust och inte för stor att hålla fast i, vilket gör det enkelt att hantera, särskilt eftersom det är lätt. Verktyget har sex olika huvuden, men jag använder vanligtvis tre av huvuden av de sex massagepistol. Hur som helst, alla huvuden är mycket mångsidiga och kan användas för alla slags smärta. Jag använder bollen och en tunn nålliknande infästning, mest för att jag använder den för smärtlindring i mina fötter, nedre rygg, glutor och djupa rotatormuskler. Det hjälper även med bara en kort massage. Min bf har kroniska ryggsmärta, och han säger att det ger honom en enorm smärtlindring och lämnar honom ingen smärta från mycket smärta innan massagen. Det krävs inte mycket energi för att använda massagepistolen, så jag kan använda den enkelt utan någon liten ansträngning även när jag är trött. Det är den första massagepistolen jag har köpt men jag tror att det här är den enda jag kommer att köpa. Batteriets livslängd är lång men det går ganska snabbt medan massagepistolen är på hög effekt (20+), men det är ett givet, eftersom det sätter ut så mycket ström massagepistol. Det fungerar som magi och är ett fantastiskt verktyg. Jag rekommenderar definitivt att köpa den här produkten!

Reply