Search among our articles

Words by Linda Persson

Beauty

2019-05-22

6 solskydd för ansiktet som ger dig både skydd och glow

Solens strålar är härliga men farliga, därför gäller det att vi sätter upp ett hårt motstånd i form utav ett skyddande SPF. Solskydd behöver inte längre associeras till kladd eller en tjock hinna på ansiktet, utan finns nu i en hel rad olika utföranden. Sommarens bästa investering gör du om du köper en multifunktionell solskyddsfaktor i form utav en ansiktsmist, den kan du dessutom smidigt ha i väskan och fräscha till sminket med när det behövs. Är du inte ett fan utav mist så finns det många soliga alternativ i både kräm och serum som skyddar minst lika bra!

 

 

Supergoop – Unseen Sunscreen Broad Spectrum SPF 40

Denna multifunktionella solskyddsfaktor är även en utmärkt primer. Det absorberas supersnabbt och lämnar huden med en matt och skyddad finish. Supergoops solskyddsfaktor suddar ut porer samtidigt som den skyddar huden, därav är det en utmärkt produkt att ha som bas i ditt ansikte.

 

Pixi – Sun Mist

Den här solskyddsfaktorn från Pixi kommer i mistform. Den är därför otroligt lätt att applicera och ansiktet under dagen. Formulan är fjäderlätt och lämnar ansiktet uppfräschat och skyddat mot solens strålar.

 

 

 

Glossier – Daily sunscreen SPF 30

Glossiers solskyddande kräm är en ny tappning på en klassisk solskyddsfaktor. Produkten kommer i krämform och läggs på som ett sista steg i din hudvårdsrutin. Denna solskyddsfaktor är till skillnad från en klassisk helt kladdfri och lämnar din hy glowy.

 

 

Biotherm – Eau Solaire Hydrante Face Mist SPF50

Biotherms mist går under smeknamnet “hudvård i handväskan” och det är precis vad den är! Denna mist sprejas över din make up, kladdar inte och gör dig inte glansig. Misten är perfekt för att fräscha till ansiktet under dagen och har hög solskyddsfaktor – denna bör du alltså ha i din handväska!

 

DR. BARBARA STURM – Sun Drops

Detta serum tillför solskydd till din hudvårdsrutin tillsammans med vitamin E och beta-glucan. Blanda några droppar av serumet i din hudkräm eller applicera det under hudkrämen. Produkten skyddar och ger dig en återfuktad hy med lyster.

 

 

Mesoestetics – Antiageing facial sun mist SPF 50

Med en ultralätt finish hamnar Mesoestetics solmist högt upp på min lista. Denna mist har även en jättehög SPF vilket gör den mycket effektiv. Misten är även vattenresistent vilket gör att den passar perfekt för vårt svenska klimat!

RELATED
Reactions