Search among our articles

Words by Linda Persson

Life

2019-05-29

Här är de bästa apparna för dig som vill träffa nya vänner

Att träffa nya vänner kan vara svårt, därför är det en god idé att låta tekniken hjälpa oss på traven! Vare sig du vill träffa någon med liknande intressen, någon som vill följa med på aktiviteter som dina nuvarande vänner vägrar, eller bara utöka din umgängeskrets så har vi appen för dig! Läs listan och se vart du kan hitta dina nya bästa vänner.

 

 

GoFrendly

Min solklara favorit är GoFrendly som är en app som sammanför kvinnor som vill träffa nya vänner! Man gör som användare en profil och lägger till information om sig själv, väljer vart man vill träffa vänner och sedan är man good to go! Ett flöde av personer med liknande intresse visas och därefter är det bara att slänga iväg ett meddelande.

 

Meetup

I denna appen möts man oftast kring en anordnad aktivitet. Skapa din profil och se vilka aktiviteter som anordnas just nu och registrera dig på det du tycker verkar kul! Till dessa evenemang är normen att man kommer ensam, så känn inte att det vore konstigt att dyka upp solo. På Meetup får du alltså både ta del av roliga aktiviteter och chansen att träffa nya vänner.

 

Pingle

Ett spännande sätt att träffa nya vänner på är med Pingle, på denna app registrerar du dig och beskriver dig själv och dina intressen. Via appen kommer du få individanpassade tips på aktiviteter att göra nära dig. Du kan enkelt skapa ett ”evenemang” i appen och bjuda in människor i närheten. Har du något du alltid velat testa att göra men ingen att göra det med så är denna appen det solklara alternativet!

 

 

 

Panion

Idén till Panion föddes när grundaren flyttade till Sverige och insåg hur svårt det var att komma i kontakt med nya vänner. Hon startade då Panion – appen för gemensamma intressen. Här hittar du likasinnade vänner genom att era keywords matchas, så fundera ut vilka nyckelord som passar in på dig bäst och sätt upp din profil direkt.

 

 Twoo

Vill du ha ett brett urval och chansen att träffa miljontals nya människor från hela världens så är Twoo alternativet för dig. På appen sätter du lätt upp ditt konto med hjälp av din Facebook-profil och sedan är det bara att sätt igång. Twoo har cirka två miljoner chattar igång varje dag, så utbudet är enormt!

 

HON (Her Online Network) 

En relativ ny plattform i Sverige enbart för kvinnor. HON är en nätverksapp om fokuserar på kvinnors behov, främst i den professionella världen. I appen kan kvinnor dela med sig av historier, erfarenheter och interagera personligen och professionellt med kvinnor från alla olika håll i livet. Regelbundet anordnar HON event där de bjuder in en kreatör, entreprenör eller förebild för att prata om karriär och yrkesliv.

 

RELATED
Reactions

 • hej jag är arno du ha superbra blogg

  Reply
 • Fantastiska applikationer! Listan är nästan identisk med den som finns på denna webbplats: https://dejta-svenska.com/. Tyvärr är det dock en besvikelse att majoriteten av dessa appar tycks vara inriktade huvudsakligen på kvinnliga användare. Det skulle vara fördelaktigt om det fanns en större mångfald i målgruppen för dessa tjänster, så att de kan tilltala en bredare publik. Genom att inkludera en mer varierad användarbas, skulle dessa appar kunna erbjuda en mer inkluderande och tillgänglig upplevelse för alla som söker romantiska förbindelser eller nya bekantskaper.

  Reply
 • Tycker det kan vara lite stelt ibland om man ses via en app eftersom man då inte har något naturligt sammanhang att prata i. För att undvika stelhet kan jag faktiskt rekommendera liknande frågor som man kan ställa vid en första dejt. Här är lite förslag https://passionerad.se/forsta-dejten-fragor/ 🙂 Hoppas det kan hjälpa någon!

  Reply
 • Föreningar är underskattade! Träffar de flesta nya vänner senaste tiden genom just 2 föreningar jag är med i 🙂

  Reply
 • Grymma appar! Nästan identiskt lista till denna: https://www.dejtagratis.com/
  Dock är det synd att de flesta är fokuserade på kvinnor.

  Reply
 • 46 år söker en ny vännina är inte lesbisk. Har pojkvän. Söker någon som gillar skogen och plocka kantareller och svart trumpetsvamp samt bär.Maila mig om ni finns gärna från Markaryd eller Skåne kram Tinkan.😊

  Reply
 • Hej Kristina.
  Så ditt inlägg om du söker en väninna.
  Jag söker också väninna 😉.
  Jag er 53 år, dansk, svensk maka, har det mesta, men saknar en väninna här i trakten.
  Jag bor mellan Skånes Fagerhult och Hishult, så jag har inte så långt till Markaryd 😉.
  Mvh. Anne.

  Reply
 • Grymma appar! Nästan identiskt lista till denna: https://tiamly.com/sv/dejting-app/
  Dock är det synd att de flesta är fokuserade på kvinnor.

  Reply
 • Som vanligt så är det mesta för kvinnor och enkom kvinnor.

  Reply
 • Många bra appar! Här är en lista med ännu fler appar och sajter om en vill hitta nya vänner: https://dejtguiden.se/hitta-nya-vanner/

  Reply