Search among our articles

Words by Linda Persson

Life

2019-05-30

Letar du efter en sommarstuga att hyra? Här är 6 sidor du inte får missa!

På sommarhalvåret ekar storstäderna tomma då befolkningen har flytt till ett mer naturnära håll. Att ha ett sommarboende är en lyx som vi gärna unnar oss – men varför köpa en sommarstuga när du kan uppleva flera olika platser om du istället väljer att hyra en semesterbostad? Oavsett om du vill spendera en helg i pittoreska Skåne, upptäcka västkustens alla badplatser, eller komma närmare naturen i Dalarna så passar en stuga perfekt! Vi har gjort jobbet åt dig och letat upp en rad olika förmedlare så att du kan hitta din ultimata tillflyktsort i sommar!

 

Novasol – Har hyrt ut semesterbostäder sedan 1968 och har ett extremt brett utbud. Via Novasol kan du hyra allt ifrån lägenheter till villor och Novasol besöker alla sina semesterbostäder innan de publiceras på hemsidan. Därav garanteras kvalitén på alla bostäder som finns på hemsidan.

 

Stugnet – Här kan du hitta stugor från både privatpersoner och stugförmedlingar. Bokningarna sker direkt till respektive annonsör och alla annonsörer på hemsidan ansvara för sin egen annons och uthyrning. På stugnet får du som vill hyra semesterbostad därav komma överens med annonsöken och kan därav göra riktiga kap!

 

Fritiden – Hemsidan som har något för alla, oavsett om du vill semestra i fjällen, skärgården eller i stan så har de semesterboende för dig. På Fritiden hyr du direkt av annonsören och hemsidan fungerar alltså bara som en förmedling. Här kan du även efterlysa specifika boenden för att öka chansen att hitta just din drömstuga.

 

 

Hometogo – Vill du göra det så lätt som möjligt för dig så ska du leta boende via Hometogo. Hometogo är världens största sökmotor för semesterboende och har samlat de bästa leverantörerna under ett tak. När du hittat något du gillar slussar Hometogo dig vidare till hemsidan som erbjuder bokning – enklare blir det inte!

 

Interhome – Det här är hemsidan du ska boka via om du vill ha ett boende med hög kvalité. Interhome åker ut till varje boende för att kvalitetssäkra – allt för att du som hyr ska få en så bra upplevelse som möjligt. Med sin långa erfarenhet av uthyrningar andas både bostäderna och hemsidan toppklass, och deras kundservice har dessutom öppet dygnet runt!

 

Stugsommar – Den familjära organisationen med trygghet som ledord har över 60 år i branschen. Stugsommar är noga med att det ska kännas tryggt och bra för dig som hyr stuga, därför kollar de över städning och kvalité på bostäderna mellan varje gäst. Stugsommar är så måna om sin service att de erbjuder pengarna tillbaka om du som gäst är missnöjd.

RELATED
Reactions