Search among our articles

Words by Linda Persson

Fashion

2019-06-03

Modemärken jag hellre shoppar hos än Zara

Även om Zara, Mango, H&M och Topshop alltid kommer ha en speciell plats i våra hjärtat är det ibland roligt att handla på ställen som är lite mindre välkända. Därför har jag scannat internet i timmar för att hitta fem modemärken att spana in innan du väljer kedjorna!

Edited

Edited är ett tyskt företag som har unika plagg till plånboksvänliga priser. På denna sida hittar du både stilrena och iögonfallande plagg. Vill du shoppa jumpsuits så är det hit du bör rikta blicken, de har ett otroligt brett och snyggt utbud av just jumpsuits! Edited gör även samarbeten med en rad stilsäkra modeprofiler, och ur deras kollektioner vill man köpa allt!

 

Adoore

Efter att Adoore lanserades 2017 så har mina klänningsköp från kedjorna minskat drastiskt. Petra Tungården grundade Adoore och har hittills levererat två kollektioner med magiska klänningar. Adoore säljer klänningar till alla tillfällen och för alla kroppar, klicka in på hemsidan och uppgradera din sommargarderob flera nivåer på nolltid.

 

Olivia Rose the Lable

Detta stilsäkra märke grundades 2017 av den engelska designer, Oliva Rose Havelock. Varje plagg görs endast i ett fåtal upplagor av Oliva själv i hennes studio. Olivias signaturplagg är hennes blusar, vilka jag har fallit hårt för. Vill du klicka hem några av dessa godbitar så gäller det dock att vara snabb, de säljer nämligen slut fort!

 

Ghost

Det väldigt feminina märket från London har funnits i över 30 år men är ett okänt namn för många. Är du sugen på en blandning utav bohemisk stil, och estetiskt tilltalande siluetter så är det Ghost du ska välja framför kedjorna. I varje kollektion hos Ghost är olika mönster och fina material huvudelementen, så är du sugen på unika plagg är det här din guldgruva!

 

Sézane

Den stilsäkra garderobens bästa webbshop är Sézane. Här hittar du paris-inspirerade plagg som passar i allas garderober. Klänningar, jeans, toppar eller jumpsuits – allt går att finna på denna sida. Vill du köpa plagg som varar i flera säsonger så ska du vända dig hit, jag kommer att klicka hem en snygg blus att ha som “go to” i flera år.

RELATED
Reactions