Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Health

2019-06-04

Jag provade nyheterna hos & Other Stories – det här är det bästa enligt mig

Jag smet in på & Other Stories i Stockholm för att prova deras nyheter och det här är det bästa jag hittade!

 

Grönt brukar inte vara mitt självklara val av färg, vet inte varför men jag och grönt har aldrig riktigt hittat varandra, förrän nu. Den mjuka gröna färgen gjorde att jag inte kunde hålla mig från ett köp, både modellen och tyget var full pott och förtjänade en plats i min sommargarderob!

 

GRÖN KLÄNNING

 

När jag först såg den här långklänningen gick den nästan obemärkt förbi men vid en andra blick såg jag mig själv sittandes på den italienska kusten, smuttandes på ett glas cava med havets vågar i bakgrunden.

 

KLÄNNING

 

Varför fångade klänningen med godisaskar mitt intresse? Kan det vara mitt obotliga sockerbehov? Jag vet inte, men det var i alla fall något lekfullt över den här klänningen och jag var tvungen att testa den!!

 

KLÄNNING MED GODISMÖNSTER

 

Det här är ett magiskt set, en kort topp tillsammans med en kjol. Jag brukar älska att bära set – dels för att det minskar min tankeverksamhet för att kombinera ihop något på morgonen och dels för att det alltid känns som att man får fler plagg för pengarna. Det går så klart att använda båda delarna för sig och jag hade inte varit sen med att matcha toppen med högmidjade jeans och ett par färgstarka sandaletter!

 

 

TOPP/KJOL

 

Vita miniklänningar kan man aldrig ha för många av, visst? Jag tänker mig den här på midsommar, kanske lagom till sillunchen?

 

VIT KLÄNNING

 

Här är ytterligare ett gäng klänningar jag verkligen gillar men bara kunde hitta på hemsidan <3

 

RELATED
Reactions