Search among our articles

Words by Uchenna Okolo

Interior

2019-06-06

Inspireras av tre helt olika inredningsstilar

prosenkilde-home

 

PERNILLE ROSENKILDE

Pernille Rosenskilde är den färgsprakande reklamaren på modetidningen Eurowomandk som lyser upp instagramfeedet med sin oblyghet. Både hemmet och kläderna osar dansk stilsäkerhet och hennes hem går i en mix av regnbågens alla färger.

Kika in på @prosenkilde för mer inredningsinspiration!

 

 

SNO-INREDNINGSSTILEN

Matbord, Ellos. Byrå, Hubsch. Tidningsställ, Gerdmans. Poster, Desenio. Vas, Georg Jensen. Spegel, Moebe. Bordslampa, Gubi. Pall, Swedese. Ljus, Hemtex. Coffee table book, Louis Vuitton. Stol, HK Living.

 

saarmanche-home

 

SAAR MANCHE

Saar Manche är fotograf och konstnär i grunden och fångas själv inte ofta på bild -men hemmet får stå i strålkastarljuset desto oftare. Hennes boende är subtilt och harmoniskt i all sin enkelhet och Saar arbetar mest med grundfärgerna vit, beige och brun.

Kika in på @saarmanche för mer inredningsinspiration!

 

snoinredninsstilen3

Soffa, Cassina. Mobile, Lappalainen. Lampa, Hay. Vägglampa, Strömshaga. Spegel, DYH. Stol, TON. Matta, Jotex. Vas, Strömshaga.

 

monikh-home

 

MONIKH DALE

Monikh Dale är ett av modevärldens senaste stjärsnkott som syns febrilt på modesajter och inspirationskonton. Hennes klädstil avspeglas i hennes inredning som är bohemisk och jordnära med inslag av tunga sammetsfärger och djuriska inslag.

Kika in på @monikh för mer inredningsinspiration!

 

SNOINredningsstilen

Soffa, Sleepo. Puff, IKEA. Tavla, Desenio. Sidobord, Sweef. Gardin, H&M. Vas, ByOn. Stol, Jotex. Vikvägg, Jollyroom. Matta, Rugvista. Soffbord, CrossLampa, Jotex. 

RELATED
Reactions