Search among our articles

Words by Paulina Forsberg

Interior

2020-01-15

Några inredningsdetaljer jag inte kan sluta tänka på

Svart soffbord, Art N ‘Deco/ runt marmorbord, Art N ‘Deco

 

Min mest besöka hemsida för tillfället är Hemnet, yes jag söker både inredningsinspiration och lägenheter där. Jag känner också att mitt intresse för inredning börjat bubbla mer och jag kan knappt bärga mig till jag har ett nytt hem att inreda. Det här har så klart resulterat i ett gäng mappar med olika möbler jag vill köpa, planlösningar jag drömmer om och inspirerande inredningsarkitekter jag börjat följa.

 

Jag är ju minimalist i grunden, både när det kommer till klädstil och inredning egentligen, men att experimentera med färg och form är definitivt något som lockar mig mer, kanske mest när det kommer till textilier och detaljer i hemmet. En minimalistisk grund med lekfulla inslag.

 

Det finns så många bra inredningsbutiker online idag och det finns ett par jag återvänder till när jag vill fixa till hemma men komma över fynd för en billigare peng – H&M Home, Jotex, Royal Design och Zara Home.

 

Med allt från möbler och belysning till små dekorativa detaljer som vaser och kuddar har jag listat några saker som jag gärna klickar hem och uppdaterar hemmet med just nu. Den här rundade soffan i sammet ni ser ovan står högst upp på önskelistan, ihop med ett robust matbord i trä. Unika former och mjuka toner i kontrast till mörk ek är en kombination jag verkligen gillar just nu!

 

H&M, 149 kr

H&M, 149 kr

H&M, 2 499 kr

Bolia, 4 399 kr

Zara Home, 2 599 kr

Zara Home, 249 kr

Zara, 1 049 kr

Teka, 1 900 kr

Fåtölj via Brandstationen, 10 875 kr“The Feather Lamp” via Brandstationen, 23 000 kr

Murano via Tradera, tillfälligt bud 840 kr

Ellos Home, 3 199 kr

Jotex, 120 kr

Jotex, 3 499 kr

Jotex, 699 kr

RELATED
Reactions